Cum arată și cu ce se ocupă acum Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan

.

În urmă cu opt ani, un episod violent zguduia showbiz-ul de la noi. Alexandra Stan era bătută crunt de către Marcel Prodan, iubitul și impresarul ei de la acea vreme. Timpul a trecut, iar viața bărbatului s-a schimbat radical. Fostul partener de viață al artistei și-a dat seama ce contează în viață cu adevărat, după ce a devenit tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan și Marcel Prodan au avut atât o relație profesională, cât și una personală. Cei doi au fost un cuplu timp de trei ani, dar povestea de iubire s-a terminat violent. După o ceartă apărută în timp ce mergeau cu mașina, cu o viteză considerabilă, lucrurile au escaladat și s-a ajuns la violență fizică.


Marcel Prodan și-a recunoscut fapta la acea vreme, dar a afirmat că vina îi aparține și iubitei sale. Cântăreața l-ar fi lovit atunci când erau în automobil, iar bărbatul și-ar fi ieșit din minți. Acum, fostul iubit al Alexandrei Stan este tatăl unui băiețel care suferă de autism.


Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan, și-a schimbat total viața

Viața fostului impresar s-a schimbat în totalitate, după ce și-a bătut iubita. Chiar dacă Marcel Prodan a mai colaborat cu alți artiști, nu a mai avut parte de același succes în domeniul muzical. Așa că a luat-o pe o altă cale și a deschis o fundație în Constanța, care îi poartă numele. Prin aceasta, fostul impresar își dorește să ajute copiii care suferă de tulburări din spectrul autist.


‘Ideea acestei fundaţii a venit in urma faptului că sunt si eu, la rândul meu părinte al unui băieţel de 6 ani si empatizez cu necesităţile altor părinţi. Aceşti oameni merită ca, copiii lor sa aibă şansa unei dezvoltări comportamentale cât mai aproape de normalitate.

Cu gândul la copii, şi din dorinţa de a crea un mediu eficient şi profesionist, care să-i poată ajuta în lupta cu neprevăzutul, am decis să înfiinţez această fundaţie non-profit. Fiecare din noi are astfel oportunitatea de a da înapoi o fărâmă de bine comunităţii din care face parte, a declarat Marcel Prodan, conform Wowbiz.


Citește și: Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: ‘A sărit cu cuțitul la el’

Citește și: Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

Ce fundație conduce acum Marcel Prodan

Această fundație a fost înființată în anul 2014. Un an mai târziu, în 2015, a primit și acreditările necesare. Conform sursei citate anterior, se pare că fostul iubit al Alexandrei Stan lucrează cu o echipă formată din psihologi-clinicieni, terapeuți ABA, dar și numeroși voluntari care se ocupă de cei mici.


„Vineri seara m-am dus sa ii arat costumatia pentru concertul de promovare de marti, din Spania. L-am intrebat de bani, daca se poate sa primesc banii pe ultimele concerte. Nu mi-a mai dat bani de anul trecut. Tot timpul mi-a dat cu taraita…A inceput sa fie agresiv verbal’, a povestit Alexandra la momentul acela.


Întregul scandal a început din cauza banilor, pentru că Marcel nu voia să-i dea artistei banii pe concerte. Chiar și acum, la Survivor România 2021, artista a avut parte de momente de panică, din cauza dramei trăite la acea vreme.

„M-a scos din masina, mi-a dat picioare in spate, mi-a dat in rinichi si eu am un singur rinichi. Din cauza asta de ieri nu am fost la toaleta deloc. Eu tot incercam sa fug, nu mai puteam sa stau sa ma bata, a trecut o masina de politie inspre Constanta, politistii ne-au vazut, au venit sa ne legitimeze, m-au luat si m-au dus la spital’, a mai declarat Alexandra Stan în 2013.