Cum arată rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

.

Ceremonia de nuntă, la care sunt prezenți 800 de invitați, dintre Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și logodnicul ei, Jack Brooksbank se desfășoară chiar în aceste clipe. Iată cum arată rochia de mireasă a Prințesei Eugenie!

Nunta dintre Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank, se desfășoară chiar în aceste momente la Capela St. George, locul unde acum patru luni se căsătoreau vărul ei, Prințul Harry, și Meghan Markle. Pe peluza castelului sunt invitați circa 1.000 de britanici pentru a-i admira pe cei doi miri. La eveniment participă aproape toți membrii marcanți ai familiei regale britanice, în frunte cu Regina Elisabeta a II-a, bunica miresei.


La sfârșitul ceremoniei de cununie, Prințesa Eugenie și soțul ei se vor plimba cu caleașca prin oraș, la fel ca Prințul Harry și Meghan în ziua nunții lor, pentru a fi admirați și felicitați de cetățenii britanici, doar că plimbarea lor va fi una ceva mai scurtă.

Eugenie este nepoata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fiind a doua fiică a prințului Andrew, Duce de York, și a lui Sarah Ferguson, Ducesa de York. În vârstă de 28 de ani, prințesa Eugenie este a noua în linia succesiunii la tron.  Prinţesa l-a întâlnit pe Jack Brooksbank, fostul manager al clubului Mayfair Mahiki, în timpul unei excursii de schi la Verbier, în Alpii Elvețieni, în 2010, și, potrivit viitorului membru al Casei Regale, a fost dragoste la prima vedere.


Iată cum arată rochia de mireasă a Prințesei Eugenie, creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, fondatorii brandului britanic Peter Pilotto.