Cum arată pensiunea Monicăi Anghel și cât costă cazarea: "Am terminat conacul cu o moștenire de la bunica mea"

 Dumba Gabriela
.

Din 2015, Monica Anghel este proprietara unei pensiuni în Argeș, locul în care și ea își petrecere vacanțele împreună cu familia și prietenii, nu doar turiștii. Pensiunea este de fapt un conac cu opt camere, iar prețul unei nopți de cazare este unul prietenos, având în vedere numărul mare de turiști care îi calcă pragul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a cumpărat, acum șapte ani, în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea unui producător muscelean de cherestea şi mobilier. Cântăreața a transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, care primește turiști din toate colțurile țării.

34433443

Cum arată pensiunea Monicăi Anghel și cât costă cazarea

Monica Anghel se află zilele acestea la aer curat, la pensiunea ei din Argeș, și le prezintă fanilor săi de pe rețelele de socizalizare fotografii cu locul care i-a devenit a doua casă.

Pensiunea este situată la 5 kilometri de satul Gămăceşti, şi dispune de o suprafaţă mare de teren, iar proprietatea are ieşire și la Râul Bratia.

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani.Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

Citește și: Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii:Nu am reușit să mă deplasez la spital…

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele

Conacul dispune de 8 camere duble, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video.

Prețul unui sezon de 6 nopți de cazare pentru o familie cu un copil costă 1500 de lei, iar micul dejun este inclus, potrivit site-urilor de profil.

Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba', a povestit Monica Anghel acum ceva timp.

'Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei”, a declarat Monica Anghel.

Monica Anghel a accesat fonduri europene pentru pensiunea sa

Pentru pensiunea și a fratelui său, Monica Anghel a fost eligibilă pentru fonduri europene nerambursabile pentru turism, potrivit money.ro.

Solista, în vârstă de 49 de ani, a primit 50% din investiția de modernizare a fostului han situat lângă Gămăcești, bani europeni.

'Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii. Fiul meu (în vârstă de 10 ani, se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii', a spus Monica Anghel la 'Vorbește lumea'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton