Cum arată părinții Claudiei Puican. Ce a dezvăluit în direct la Măruță, cu ochii în lacrimi: ”Mă uit la ei și nu-mi vine să...”

.

Cum arată părinții Claudiei Puican. Ce a dezvăluit în direct, cu ochii în lacrimi, despre familia ei. Nu mai este un secret pentru nimeni cine este Claudia Puican. În ultimii ani a devenit cunoscută de toată lumea, fiind o artistă îndrăgită de publicul larg. Se știe că se trage dintr-o familie cu mai puține posibilități, dar când a venit vorba despre acest subiect, cântăreața a fost deseori destul de reținută. Ei bine, de data aceasta nu a mai avut de ales și fanii au văzut cum arată părinții Claudiei Puican. Iată ce dezvăluire a făcut cu ochii în lacrimi, despre copilăria ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Claudia Puican este acum o femeie împlinită din multe puncte de vedere! Se bucură de un mare succes pe plan profesional, iar totodată, în viața personală, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Armin Nicoară. Se iubesc la cote maxime și nu ezită să arate acest lucru în fața tuturor, mai ales că amândoi se bucură de un public larg.

Ce-i drept, Claudia Puican este destul de prezentă în mediul online și deseori le povestește fanilor diferite momente din viața ei. Fie ele bune sau rele, artista nu ezită să le împărtășească cu ei. Totuși, de fiecare dată când a venit vorba de familia ei, a ezitat să posteze vreo poză sau să povestească despre acest subiect. Ei bine, recent, a avut parte de o mare surpriză, chiar în direct!


Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial: „Nu o să fie nimic de împărțit'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici’. Imagini cu locuința lor

Citește și: Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

Citește și: Cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A. A divorțat după două zile de fostul soț

Cum arată părinții Claudiei Puican


Cum arată părinții Claudiei Puican? Aceasta este întrebarea pe care mulți fani ai artistei și-a pus-o de nenumărate ori. Ei bine, acum nu mai este un secret cine sunt și cum arată părinții Claudiei Puican. Cătălin Măruță a invitat-o în direct pe cântăreață, la el în emisiune, unde i-a pregătit o surpriză de proporții. Mai concret i-a chemat pe mama și tatăl ei alături de ea. Claudia Puican a putut să-și stăpânească emoțiile, astfel că a început să plângă în văzul tuturor.


Claudia Puican, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei

Claudia Puican nu s-a ferit să vorbească despre familia ei. Nu o dată, ci de nenumărate ori, a recunoscut că în copilărie nu a avut o situație financiară prea bună. Acest lucru și-a pus amprenta asupra ei, astfel că imediat cum a ajuns să nu mai ducă grija banilor și a devenit cunoscută, arista și-a adus părinții și fratele aproape de ea, în Timișoara. Acum se simte împlinită și mai fericită ca niciodată că a putut face acest lucru pentru ea.


„Mă bucur foarte mult că acum stă (n.r fratele ei) cu părinții mei în casa cea nouă pe care am renovat-o. De fiecare dată când mă duc la ei acasă mă uit la ei și la locul de acolo și nu-mi vine să cred nici acum că ei stau lângă noi.

Sunt atât de fericită că Dumnezeu e atât de mare. Dumnezeu vede oamenii care fac bine și care sunt buni. Îndrum pe toți care au părinți să-i prețuiască, să-i iubească, pentru că ne dăm seama poate prea târziu că ei sunt cei mai importanți oameni din viața noastră.', a dezvăluit Claudia Puican înainte ca părinții ei să intre în platoul emisiunii.


Claudia Puican: ‘Oamenii trebuie să ne cunoască cu bune și rele’

Claudia Puican a povesti cu ochii în lacrimi faptul că fanii ei și toți cei care o urmăresc și îndrăgesc trebuie să o cunoască și cu bune și cu rele. Artista nu s-a ferit niciodată să recunoască că a venit dintr-o familie cu puține posibilități. De asemenea, nu a ascuns nici faptul că are un frate înfiat, care s-a născut cu o malformație la maxilar, iar ea vrea să facă tot posibilul pentru a-l face bine.


„Oamenii trebuie să ne cunoască și cu bune, și cu rele. Oamenii care mă urmăresc știu că eu niciodată nu am ascuns nimic. Dacă am provenit dintr-o familie mai modestă, dacă am avut greutăți, chiar și în zilele noastre. Chiar dacă acum avem o situație foarte bună și am reușit să îi mutăm pe ai la noștri la Timișoara. Eu împărtășesc cu oamenii care mă urmăresc și momente frumoase, și momente mai puțin bune. Ei (n.r. părinții) sunt cei mai importanți pentru mine.


Chiar dacă am avut o perioadă mai grea în copilărie. Noi suntem patru surori și fratele mai mic este înfiat, este verișorul nostru, dar este ca și fratele nostru. Niciodată nu s-a pus problema să se facă diferență între noi. Chiar îmi amintesc din copilărie, de când a venit mama cu el acasă. Taică-miu întotdeauna și-a dorit un băiat. Când l-a văzut pe Claudiu a zis: ‘Poate că Dumnezeu l-a trimis cu un scop în viața noastră. El s-a născut cu o malformație la maxilar, nu ne-am dat seama, doar după cinci ani ne-am dat seama că nu vorbește. Acum vorbește, dar nu ca și noi.


Chiar mă adresez oamenilor. Dacă cunosc vreun medic care poate să ne ajute cu un sfat. Unde se poate opera, să aibă și el o viață normală. El suferă foarte mult din cauza asta. Noi ne-am interesat și la Timișoara de un medic. Am fost cu el. I-am pus și aparat dentar, doar că eu aș vrea mai mult pentru el. Este o mică schimbare. L-am programat în var. Dacă s-ar putea să știe cineva un medic mai bun, chiar aș vrea să-mi dea mesaj.', a povestit Claudia Puican cu ochii în lacrimi, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook / Instagram