Cum arăta Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de Undeva, la 24 de ani. Se îmbrăca sexy

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea a postat, în trecut, pe contul său de Instagram o fotografie cu ea de la vârsta de 24 de ani. Fanii n-au contenit cu laudele la adresa juratei de la Te cunosc de undeva!, care era de o frumusețe răpitoare la începutul carieriei sale, în anii 90.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a precizat că fotografia postată este realizată în anul 1993, când se afla într-un turneu în Marea Britanie. Avea doar 24 de ani, o siluetă trasă prin inel și pe vremea aceea își purta părul lung.

14956010-10154748959528658-3585556917481018138-n14956010-10154748959528658-3585556917481018138-n

„Era în turneul din UK, Kent, am cântat la peste 5000 de oameni în turneu cu Opera Naționă București, Opera Carmen de G Bizet, solista regretata mezzosoprană Gabriela Drăgușin. Era 1993', a scris Ozana Barabancea în comentarii, întrebată de fani când a fost făcută fotografia.

Printre cei care au comentat la postarea Ozanei Barabancea, s-a numărat și Maria Buză: „Oziiiii, ce frumoasă esti, erai si ai sa tot fii!', a scris artista în comentarii. „Foarte frumoasă', 'Ce frumoasă ești, erai și ai să tot fii', 'Tinerețe, frumusețe', 'Drăgălașă', 'Extraordinar de frumoasă' – sunt câteva dintre comentariile primite de Ozana.

Citește și:

Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită „regina filtrelor”!

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul soț, dar nu este mulțumită de decizia judecătorilor

Cum arată acum jurata de la „Te cunosc de undeva”

Până acum, Ozana Barabancea a slăbit în jur de 40 de kilograme și se simte extraordinar în pielea ei. Cu toate astea, artista a mărturist că în viața sa nu e loc de un partener, pentru moment, deși cei doi copii pe care îi are sunt de acord ca mama lor să-și refacă viața sentimentală.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt', a spus Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea spune că a slăbit mult și că un maxim de kilograme pe care l-a avut a fost de 128.

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat', a povestit în urmă cu ceva timp artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton