Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme. S-a fotografiat în ipostaze îndrăznețe

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Ultimul an a fost unul dificil pentru fiica lui Petre Roman, având în vedere probleme de sănătatea ale mamei sale, dar și despărțirea de Marius Elisei. Pentru a-și lua gândul de la griji și responsabilități, Oana Roman a plecat într-o vacanță cu fiica ei. Cele două și-au consolidat relația mamă-fiică și s-au bucurat de soarele arzător din Egipt. Cu această ocazie, vedeta și-a etalat silueta în câteva ținute de plajă, iar fanii acesteia au fost surprinși de transformarea prin care a trecut. Cu multă ambiție și determinare, fosta soție a lui Marius Elisei a slăbit spectaculos, dovada stând în ultimele imagini publicate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ani la rând, Oana Roman s-a luptat cu kilogramele în plus și a ținut nenumărate diete pentru a ajunge la forma fizică dorită. Din anul 2019 și până acum, aceasta a slăbit aproximativ 25 de kilograme, reușită pe care a obținut-o prin intermediul unei alimentații sănătoate și echilibrate. Din cauza unor probleme medicale, vedeta nu poate merge în sala de fitness, însă asta nu a împiedicat-o să-și remodeleze corpul. Aflată în vacanță în Egipt, Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie și a postat imeginile pe rețelele de socializare. Mândră de progresul ei, vedeta s-a pozat fără inhibiții, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

whatsapp-image-2023-02-24-at-12.31.32whatsapp-image-2023-02-24-at-12.31.32

Oana Roman și-a etalat silueta în costum de baie, reușind, încă o dată, să-și ia fanii prin surprindere. Pe lângă un stil de viață sănătos, vedeta a slăbit și cu ajutorul ședințelor de criolipoliză, după cum a mărtursit ea însăși.

Citește și: Oana Roman susține că a fost blestemată de Marius Elisei: „E un păcat capital și se plătește foarte dur. Se întoarce de 1.000 de ori mai rău”

Citește și: Cum arată vila de jumătate de milion de euro în care Oana Roman a locuit cu Marius Elisei. Poza emoționantă pe care o ține la loc de cinste

Citește și: Femeia-simbol a războiului din Ucraina, interviu pentru români, la un an după ce a fost rănită în bombardament: „Am avut patru operații. E foarte greu când, noapte de noapte, visezi rachete, explozii…”

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: 'Este un copil dorit și așteptat'

Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie

Oana Roman și fiica ei au petrecut câteva zile în Egipt, acolo unde Izabela și-a sărbătorit ziua de naștere. După o perioadă destul de stresantă cauzată de separarea de Marius Elisei, aceasta a decis că e un moment prielnic să ia o pauză și să se relaxeze în străinătate. Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii din binemeritata vacanță. În imaginile făcute publice, aceasta apare îmbrăcată într-un costum de baie decoltat sau într-o rochie de plajă vaporoasă.

Pentru că a reușit să slăbească 25 de kilograme, vedeta debordează de încredere și este lipsită de inhibiții, lucru pe care l-au observat și cei care o urmăresc: „Arătați superb', „Frumusețe și rafinament la fiecare apariție', „Ce superbă ești! Și mai ales slabă', „Felicitări pentru ambiția și determinarea de zi cu zi!', „Te felicit pentru puterea ta! Fii ambițioasă ,Oana! Merită să te iubești și să te respecți pentru tot ceea ce ai făcut până acum!'.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman

Vedeta a slăbit ținând post intermitent. Astfel, Oana Roman mânâncă numai în anumite intervale din zi și ține astfel de cure câte 3 luni. Totodată, fosta soție a lui Marius Elisei merge regulat la ședințe criolipoliză, care o ajută să scadă mulți centrimetri în talie.

„Am început în 2019 cu criolipoliza, cu care am slăbit, după 3 ședinte pe zonă, în jur de 12 cm în talie și șolduri (…) Rezultatele sunt vizibile și de necontestat. Am ținut și țin încă și dieta dar voi face o postare separată pe subiect.

Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e', a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton