Cum arăta Oana Roman acum 30 de ani: "Adolescența mea a fost un calvar fără margini!"

 Dumba Gabriela
.

Chiar dacă avea totul, din punct de vedere material, Oana Roman spune că adolescența ei a fost una de calvar. S-a simțit singură și abandonată, iar la 13 ani a trecut printr-o depresie profundă. Pe fondul nostalgiilor, Oana a umblat în albumul foto al familiei și a arătat pe Instagran imagini cu ea copil și adolescent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rugată de fanii de pe Instagram să le arate fotografii din copilărie, Oana Roman a postat o serie de imagini de colecție din familia Roman, atât cu ea, cât și cu părinții ei din vremea când formau un cuplu. Mioara şi Petre Roman au divorţat în 2007, după un mariaj de trei decenii.

oana-roman-2oana-roman-2

Oana Roman (44 de ani) l-a avut recent oaspete pe tatăl ei, pentru prima dată în casa în care s-a mutat în 2019. Relația cu Petre Roman pare că s-a îmbunătățit acum, însă rănile vechi probabil nu se vor vindeca niciodată, după cum a lăsat Oana să se înțeleagă în interviul acordat lui Mihai Morar. De altfel, fiica lui Petre Roman a declarat și în anii trecuți că adolescența ei a fost una de coșmar.

'Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic.

El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu.

Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine', a spus Oana Roman în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman:'Isa a fost tare încântată'

Citește și: Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei:'Nici după 6 zile nu a sunat'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

M-au marcat foarte tare bătăile pe care le primeam de la tata.'

Invitată anul trecut la Vorbește Lumea, Oana Roman a făcut o serie de declarații șocante. A vorbit despre bătăile primite de la tatăl ei și adolecența ei de coșmar.

Copilăria (primii ani n.a) a fost foarte frumoasă pentru că am avut o guvernantă nemțoaică pe care am iubit-o extrem de mult, îi spuneam Cici. Și m-a iubit, am niște amintiri absolut incredibile. M-am simțit iubită. Ai mei nu m-au cocoloșit niciodată. M-am dus și m-am întors singură de la școală.', spunea Oana Roman.

M-au marcat foarte tare bătăile pe care le primeam de la tata.', a mai spus Oana.

Din viața frumoasă pe care o aveam în copilărie, a venit Revoluția. Tata a plecat pe 21 noaptea și dus a fost. Pe 24 decembrie am plecat din apartamentul acela frumos și nu ne-am mai întors. Pe 25 ne-a sunat tata și ne-a zis că a fost numit prim-ministru și mama l-a rugat să nu accepte, i-a zis „te rog, nu ne face așa ceva.”

Am rămas singură: pentru tata era prioritar să guverneze, mama voia să fie cu el și eu eram singură. Am intrat în depresie ca adolescentă, am luat în greutate pe fond nervos, cei care au comentat despre asta habar nu au ce păcate și-au făcut pentru că nu știu prin ce am trecut.

Ai mei și-au dat seama târziu ce era cu mine, m-au dus la doctor, dar era prea târziu. M-am luptat ani de zile cu depresia, am făcut ani de zile terapie, așa cum m-am luptat și cu kilogramele în plus. A fost un coșmar perioada în care tata era în politică.', a mai declarat Oana Roman anul trecut la Vorbește Lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton