Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. Imagini cu vila pe care artista și-a construit-o în Constanța: „Copiii abia așteaptă mutarea”

.

Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. Cât de curând, Claudia Pătrășcanu se va muta în casă nouă, o locuință spațioasă din județul Constanța. Deși Gabi Bădălău i-a propus să se mute cu copiii la București, artista a preferat să rămână în orașul natal și și-a amenajat spațiul după preferințele ei. Iată cum arată casa Claudiei Pătrășcanu din Agigea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. După separarea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a părăsit vila în care aceasta a locuit împreună cu copiii pe care îi au împreună. Artista s-a mutat în casa mamei sale, la Agigea, și a locuit o bună perioadă acolo. Ulterior, cântăreața și-a cumpărat o vilă cu mai multe camere în județul Constanța, amenajată după gusturile ei.

Pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu și-a anunțat urmăritorii că amenajarea locuinței sale din județul Constanța a ajuns aproape de final. Pe contul personal de Instagram, artista a publicat mai multe imagini din interiorul locuinței sale, susținând că cei doi copii ai ei sunt nerbdători să-și schimbe domiciliul.


Citește și: Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce el a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu: ‘Am avut urcușuri și coborâșuri, dar este liniștea mea…’

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură: „O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl. Ei mi-au şters lacrimile şi…’

Citește și: Cornel Constantiniu, trist de ziua lui de naștere. Artistul îi duce și acum dorul fratelui său geamăn, mort din 2009: „A simțit când a fost incinerat Mircea’/ EXCLUSIV


Citește și: Shakira şi Pique au căzut de acord în privinţa custodiei copiilor, după despărțire. Cât timp va petrece fostul fotbalist cu băieții lui

Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a pus la punct ultimele detalii ale locuinței din Constanța și așteaptă cu nerăbdare să se mute cu băiețeii ei. Artista a preferat să-și mobileze și utileze căminul într-un mod minimalist, însă a recunoscut că este perfecționistă și atentă la detalii.


„Copiii mei abia așteaptă mutarea…Mai sunt câteva detalii…un detaliu pe care îl observ eu acum…nu am flori în vază. În curând’, a scris artista în dreptul imaginilor.

Gabi Bădălău i-a propus Claudiei Pătrășcanu să se mute la București

În urmă cu câteva luni, Gabi Bădălău i-a propus Claudiei Pătrășcanu să se mute în București, angajându-se să le plătească chiria și toate celelalte cheltuieli. Artista a refuzat categoric și a venit cu o contraofertă pentru milionar.


„Eu am altă ofertă pentru Gabi Bădălău, de ce nu vine el să se mute în Constanța, să fie el mai aproape de copii, că tot nu face nimic în București, nu are niciun job, lucrează alții pentru el și pentru firmele lui.

Să se mute că el este unul singur, iar noi suntem trei, copiii sunt foarte fericiți la Constanța, copiii au un viitor în față, au un univers pe care l-am creat. Nu e vina mea și a copiilor că așa s-a întâmplat și că Gabi Bădălău ne-a dat afară din casă cândva.


Nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, de ce el nu face pasul acesta să se mute el în Constanța, să fie mai aproape de copii’, a spunea Claudia Pătrășcanu potrivit sursei citate.

Claudia Pătrășcanu se mută în casă nouă în această primăvară


Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o vilă cu mai multe camere în Constanța. Într-o filmare publicată în urmă cu ceva timp, artista le-a arătat urmăritorilor camera copiilor, camera de oaspeți, dar și camera ei.

„Am venit la casa cea nouă, unde abia așteptăm, atât eu cât și copiii, să ne mutăm. Preconizăm că prin primăvară (…) A ajuns și mobila. Abia aștept! Abia aștept!’, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram