Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

.

Când s-a măritat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era o puștoaică de 18 ani din Bacău, cu un trecut nu tocmai onorabil și pe care milionarul, pe atunci, de la Izvorani, a adus-o în lumea bună din Capitală. Anii au trecut și Iri nu mai este milionar și nici Monica o puștoaică inocentă, ci o doamnă serioasă, de 32 de ani, care a răzbit peste Ocean.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Monica Gabor a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktoria Pashusta, cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Imaginile au apărut pe pagina de Instagram a fotografului și se poate observa cât de mult s-a schimbat Monica de când nu mai este în atenția tabloidelor din România.


Monica Gabor pare să se fi maturizat și s-a transformat, la cei 32 de ani ai săi, într-o femeie matură, total diferită de adolescenta zbuciumată plecată din Bacău. Nimic nu o mai leagă de țară, după ce tatăl ei s-a stins și el anul acesta.


A apărut în atenția lumii când nici nu-și dăduse Bacalaureatul. Avusese o viață nu tocmai ușoară până atunci, în ciuda vârstei fragede, iar Irinel a fost cu adevărat salvatorul în armură strălucitoare, care i-a schimbat viața. A adus-o în vila lui impozantă din Izvorani și i-a oferit un stil de viață despre care Monica citise doar în reviste și văzuse în filme. S-au căsătorit când ea a împlinit 18 ani, au devenit și părinții unei fetițe, Irina, dar în 2011 au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.


Ea s-a înălțat, el a decăzut

Soarta a fost, încă o dată, generoasă cu Monica Gabor și i-a mai oferit încă o dată șansa de a o lua de la capăt, tot alături de un bărbat bogat. S-a mutat în America și chiar dacă în România au ajuns diverse bârfe răutăcioasă privind relația dintre Monica și Mr. Pink, iată că cei doi sunt împreună și acum și există zvonuri că anul trecut s-au și căsătorit.


Monica pare să aibă o relație fericită cu milionarul de origine chineză, de fiica ei și de fiul magnatului. Cei patru locuiesc la Los Angeles și par să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Pe de altă parte, Irinel a ajuns la sapă de lemn. A pierdut vila de la Izvorani, apartamentele din centrul Bucureștiului, unele dintre terenuri și mașinile de lux și locuiește cu chirie la periferia orașului.

N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă’, s-a resemnat Irinel.


Paradoxal, majoritatea iubitelor pe care irinel le-a avut în sensul de relații serioase, au ajuns să aibă o situație financiară mai bună decât el. Este cazul Monicăi Gabor, a Annei Lesko dar și a Romaniei Iovan. Nici una dintre acestea nu s-au grăbit să-i ofere ajutorul fostului milionar, ajuns acum la fundul sacului.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani, după mutarea în SUA

Irinel Columbeanu trece prin momente grele nu doar din pricina problemelor financiare, ci și pentru că nu și-a mai văzut fiica față în față de foarte mult timp. Fostul milionar și Irina nu s-au mai întâlnit de 2 ani, de când s-a mutat în SUA.


Irina a fost crescută de tatăl ei, care a și câștigat custodia sa, până în urmă cu 2 ani când a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală, a transmis Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.


Citeste si:

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ajuns din nou la partaj, la 9 ani de la divorț. Ce se întâmplă între cei doi acum

Cum arată Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, la 13 ani. A ajuns o adevărată vedetă, pe Instagram

Când au început problemele între Pepe și Raluca și ce a dus la divorț: „De mai bine de două-trei luni…'