Îl mai ții minte pe Mister Sheffield din serialul Dădaca? Cum arată actorul la 66 de ani

.

Mister Sheffield era bărbatul chipeș din serialul Dădaca, cel care a angajat-o pe Fran Drescher să aibă grijă de copiii lui. După succesul avut cu The Nanny, actorul Charles Shaughnessy a preferat să renunțe la seriale și să se axeze pe filme și desene animate. Cum arată Mister Sheffield astăzi, la 66 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La vremea difuzării serialului, Charles Shaughnessy era considerat unul dintre cei mai sexy actori din industrie. Ce nu știe lumea despre Mr. Sheffield din The Nanny este că actorul face parte dintr-o familie nobiliară din Marea Britanie și deține titlul de Baronul Shaughnessy.


Shaughnessy a devenit cunoscut in SUA datorita rolului din telenovela Days of Ours Lives’, pentru care a câștigat numeroase premii, însă succesul mondial l-a cunoscut atunci când a apărut în Dădaca’, în rolul lui Mr. Sheffield.


Dupa încheierea filmărilor pentru serial, actorul a preferat să apară în filme și desene animate. A primit un premiu Emmy în anul 2002 pentru animația Stanley’ și a apărut apoi în pelicula de Crăciun, My Christmas Prince’ în 2017, potrivit filmnow.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: ‘Sper să vină un copil curând

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv’


Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an

Shaughnessy l-a jucat pe Prinţul Charles în filmul din 2019 Harry & Meghan: Becoming Royal, apoi pe Regele Edward în producţia Christmas with a Prince: Becoming Royal.

Pe plan personal, Charles se bucură de o căsnicie fericită cu actriţa Susan Fallender, cu care s-a însurat în 1983 și care i-a dăruit doi copii.


Cum arată Dădaca Fran Drescher la 63 de ani

În pofida faptului că nu a avut o viață ușoară – a fost victima unui viol în adolescență și a supraviețuit unui cancer de col uterin ce i-a fost extirpat în anul 2000 -, actrița Fran Drescher de naționalitate evreiască (a cărei străbunică provenea din Focșani!) și-a păstrat pozitivismul, iar asta a ajutat-o și o ajută și acum, când e sexagenară, să arate extraordinar.

Totul a început cu „Happily divorced’, producție inspirată din povestea de viață a actriței și a soțului ei, Mark Peter Jacobson, celor doi aparținându-le, de altfel, ulterior, și ideea serialului „Dădaca’. Rolul protagonistei, cu care a fost asociată încă din prima clipă, i-a adus faima peste noapte simpaticei actrițe.