Cum arată Minodora în colanți și haine transparente, după ce a slăbit 40 de kilograme

.

La 42 de ani, Minodora nu mai este „la Maxim”, ci „la minim” pentru că a reușit performanța de a slăbi 40 de kilograme. Cântăreața are mai multă încredere în ea acum și poartă haine transparente și mulate, iar în vară a avut chiar curajul de a se arăta fanilor în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani, Minodora avea probleme cu greutatea și nu se simțea deloc bine în pielea ei. Cântărea peste 100 de kilograme și nu avea încredere să poarte haine provocatoare, dar totul s-a schimbat în viața ei după ce a reușit să slăbească spectaculos.


În ianuarie 2017, Minodora a luat o decizie radicală: și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cântăreața continuă să slăbească chiar și acum, după ce a topit deja 40 kg și cântărește 70 de kg. 


Mândră de silueta ei, Minodora poartă haine îndrăznețe, pe care înainte nici nu se gândea să le probeze măcar și nu mai simte nici un disconfort să publice fotografii cu ea în costum de baie, chiar.

‘Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă’, spunea Minodora, acum ceva vreme.


Între timp, a reușit să scape de 40 de kilograme și are o altă problemă: trebuie să arunce tot din garderobă și să-și ia alte haine, cu măsuri mult mai mici.

„Nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M’, a explicat Minodora, la emisiunea „Star Matinal’.


Citește și:

Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: „Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!'

Minodora a scăpat de o boală gravă prin operația de micșorare a stomacului: ‘La noi în familie toți au diabet’

La ce alimente a renunțat Minodora

La un an de la operație, Minodora a slăbit 20 de kilograme, dar a pus
înapoi 8, asta pentru că deși mânca puțin, mânca foarte des.  Lucru
extrem de rău, pentru că doctorul a sfătuit-o să aibă doar 3 mese pe
zi. 


„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame, a declarat cântăreața.

Acum, Minodora s-a responsabilizat cu privire la stilul său de viață și la dietă. A renunțat la grăsimi și prăjeli, la alimente bogate în calorii, dar și la carbohidrați precum cartofi sau orez. 


‘Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc!.