Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe: „Semeni cu Leonardo DiCaprio”

.

De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe. Deși e destul de discret în privința vieții sale private, recent, actorul le-a făcut o bucurie fanilor săi de pe rețelele de socializare. Fostul jurat de la iUmor le-a împărtășit internauților o imagine rară cu el, realizată în perioada adolescenței. Poza a strâns rapid mii de like-uri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe? E întrebarea ce a stat pe buzele multora, ani la rândul, odată cu creșterea popularității actorului. În prezent, fostul jurat de la iUmor e unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Totodată, acesta se află și-n topul celor mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. De curând, acesta le-a făcut o bucurie internauților, împărtășindu-le o imagine rară cu el din adolescență.

Mihai Bendeac e o prezență activă pe rețelele de socializare, în ciuda programului său încărcat. În timp, acesta a adunat o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram. Fostul jurat de la iUmor obișnuiește să-i țină la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața lui. La fel a făcut și de această dată, când le-a împărtășit o fotografie neștiută cu el, din perioada adolescenței.


Citește și: Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor:’Suntem sub contract cu Antena 1′

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia:'Nu a mai vrut să vină…'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe


Așadar, de curând, Mihai Bendeac le-a făcut o bucurie fanilor săi. Actorul a postat pe Instagram o imagine rară cu el, din adolescență. În fotografie, actorul poartă o bluză roșie și stă pe canapea. Mulți internauți au remarcat însă ce podoabă capilară bogată avea acesta la acea vreme. De asemenea, unii l-au asemănat cu Leonardo DiCaprio.

„Parcă semeni cu Leonardo DiCaprio’, „Erai mișto’, „Ce copil frumos!’, „Ce păr nebun aveai’, „Doamne, ce bine îți stă cu păr!’, „Unde-i părul?’, „Drăguț’, „Ce frumos erai’, sunt doar unele dintre comentariile internauților.


„Eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul’

Mihai Bendeac și-a descoperit pasiunea pentru teatru de la o vârstă fragedă. Acum ceva timp, actorul povestea că muncește de 25 de ani pentru cariera lui. Totodată, fostul jurat de la iUmor a explicat că îl enervează femeile care se arată interesate de el doar ca om și nu iau în calcul și anii lui de muncă.

„Eu recunosc o chestie. Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune ‘să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om’. Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul. Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om.


(…) Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii ‘când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul’.’, a spus Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

De ce nu l-a susținut tatăl lui să dea la Actorie


Acum doi ani, Mihai Bendeac a lansat o carte autobiografică, în dialog cu mama sa. În lucrare, actorul povestește, printre altele, cum a avut revelația să se facă actor, dar și o întâmplare pe care nu o va uita niciodată. Deși mama sa l-a sprijinit în a-și urma pasiunea, tatăl lui nu l-a susținut să dea la Actorie, iar asta pentru că și-a dorit ca fiul său cel mare să aibă o viață mult mai bună din punct de vedere financiar.

„Când am avut revelația absolută și am știut că eu urmează să fiu actor, regizor, scenarist și, în principiu, orice are legătură cu acest domeniu, tata a avut o reacție negativă. Chiar îmi aduc aminte că, într-o seară, butona telecomanda. Eu eram la mine în cameră și scriam scheciuri de televiziune… Atenție! Aveam 16 ani. Și nu făceam asta decât dintr-o pasiune răvășitoare. Nu aveam posibilitatea de a le filma.


Nu exista YouTube-ul, nu exista conceptul de vlogging… Cum butona el telecomanda, a nimerit peste un reportaj pe TVR 2, asta îmi aduc aminte perfect. Reportaj realizat într-un cămin studențesc, unde niște studenți la actorie trăiau în condiții extrem de precare. În reportaj, printre altele, se tot revenea la situația salarială a actorilor de teatru, la condiția lor socială și, per total, concluzia era că actorii, altminteri tributari pasiunii lor, sunt cumva damnați, condamnați la o viață trăită în sărăcie.


Tata m-a chemat să văd reportajul respectiv, spunându-mi: „Asta vrei tu să trăiești?!’. Iubindu-mă enorm, el încerca să mă convingă să renunț la ceea îmi propusesem, pentru că în ceea ce își proiecta mintal legat de viitorul meu, dragostea îl împingea spre o gândire pragmatică…, a notat Mihai Beandeac în cartea „Jurnalul unui burlac.

Sursă foto: Instagram