Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89, cu pistolul în mână. “Eram blondă, tunsă periuță, mă vedeam ambasadoare!”

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 31 de ani, luna decembrie a fost foarte agitată pentru Mihaela Rădulescu. Cea care acum este alintată „diva de la Monaco” era o tânără de 20 de ani, total diferită fizic de felul în care arată acum, animată de spirit revoluționar. De altfel, Mihaela Rădulescu a participat activ la Revoluția din 1989 și are carnet de revoluționar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 20 de ani, Mihaela Rădulescu avea un alt look. Tunsă periuță și blondă, diva avea 20 de ani la momentul Revoluției din 1989. În unele fotografii făcute la vremea aceea, Mihaela a fost surprinsă urcată pe tanc, alături de alți revoluționari și cu pistol în mână.

La Revoluție eram blondă, tunsă periuță', – povestea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă într-o ediție din 2003 a revistei Unica. Totodată, Mihaela Rădulescu este mândră de trecutul ei și de faptul că la numai 20 de ani a reușit performanța de a da mâna cu președintele țării și de a primi un certificat de revoluționar.

Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație.' – a povestit Mihaela Rădulescu, în exclusivitate, pentru Revista Unica, ediția din 2003.

mihaela-radulescu-la-revolutia-din-1989mihaela-radulescu-la-revolutia-din-1989

Mihaela Rădulescu, cu pistolul în mână la Revoluția din 1989

Tot la Revoluția din 1989, Mihaela Rădulescu apare însă și într-o altă ipostază, aceea cu pistolul în mână, într-o poză realizată de fotoreporterul Patrick Durand.

'Îmi aduc aminte că am petrecut ceva timp în dimineaţa zilei de 23 decembrie cu acel grup. Căutau securişti ascunşi prin subterane sau catacombe. Toată lumea era nervoasă. Cu o zi înainte prietenul meu Jean Louis Calderon (jurnalist francez – N.R.) murise. L-am dus cu o noapte înainte la morgă. Sunt nişte amintiri foarte triste', a declarat pentru cotidianul Libertatea Patrick Durand.

Citește și:

Anca Turcașiu, gest total neașteptat, în plină stradă! Cum a fost fotografiată de paparazzi, după ce și-a făcut cumpărăturile

Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: „El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață”

La randul sau, Mihaela Radulescu a explicat, pentru cotidianul Ring, în urmă cu câțiva ani: „Da, sunt și în această poza, pe care am mai comentat-o. Pistolul, căci bănuiesc că va intereseaza cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat-fortat la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari. N-am tras niciun foc. Asa cum l-am primit (adică încărcat), așa l-am predat, aproape rugandu-ma de unii sa-mi ia arma (nu voiam sa plec cu ea acasa, asa cum, din pacate, au facut destui atunci).

Nu m-am luat niciodata in serios in rol de ‘revolutionara’, nu mi-am cerut drepturi, nu am fost activa in nicio organizatie de profil. Aveam 20 de ani si traiam o aventura… pe viata si pe moarte, cu mintea (si freza) de atunci”, a dezvaluit Mihaela Radulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton