Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

.

Actrița Melanie Griffith are 63 de ani și s-a pozat în lenjerie intimă cu prilejul lunii de luptă împotriva cancerului la sân. Melanie arată ca o adolescentă și fanii o felicită că a renunțat la operațiile estetice, în schimbul unui stil de viață sănătos și unei diete care o ajută să fie în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Melanie Griffith a avut cancer de piele și a reușit să se vindece, iar acum susține lupta împotriva maladiei și le încurajează pe femei să aibă încredere în șansa lor la viață.


Astfel, la 63 de ani, Melanie s-a pozat pentru campania împotriva bolii cumplite, mândră de corpul ei și de felul în care arată după ani de zile de sport și dietă.

Ce dietă ține Melanie Griffith


Melanie Griffith a fost aspru criticată pentru operațiile estetice, fanii reproșându-i că a exagerat. Astfel, actrița a luat o pauză de la intervențiile de înfrumusețare și s-a concentrat în ultimii ani pe dietă și mult sport. Face gimanstică, iar dieta ei a fost atât de apreciată de cei care au urmat-o încât poartă chiar numele actriței – Dieta Melanie Griffith.


În centrul dietei, Melanie Griffith este un pește. Se știe că fructele de mare sunt mult mai puțin calorice decât carnea și, în același timp, sunt bogate în proteine, vitamine și diverse microelemente necesare pentru menținerea sănătății. Astfel, de exemplu, chiar și pește gras, cum ar fi macrou și păstrăv sunt calorice de aproximativ 250 de calorii, dar 150 g de friptură de porc conține deja 400 de calorii. Marele avantaj de fructe de mare, se consideră că acestea sunt o sursă de esențiale pentru organismul uman omega-acizi care previn multe boli și încetini procesul de îmbătrânire.


Citește și: Povestea incredibilă de dragoste dintre Melanie Griffith și Don Johnson! Ea avea doar 15 ani când s-au mutat împreună

Dieta Melanie Griffith poate fi descrisă ca o calorie scăzută, cu conținut ridicat de proteine, în același timp, este suficient de nutritivă și ușor de tolerat, notează ro.woman-b.com. Durata unei astfel de alimentații este de 2 luni, timp în care puteți pierde aproximativ 12 kg. Un meniu aproximativ pentru fiecare zi este după cum urmează:

Mic dejun:


– Un pahar de suc de lamaie, aproximativ 50 g de sardine, un toast și o tomată proaspătă
– O mică parte din fulgi fără legume cu lapte, o cantitate mică de marmeladă, o banană și un toast.

Mese:

– Un borcan de ton conservat sau somon, o salată de legume îmbrăcată cu suc de lămâie și un mic bun.
– un coș de pește cu o cantitate mică de sos de roșii, o salată de salată de legume cu suc de lămâie, un toast
Cina:

– 150 g de pește gras coapte cu lămâie în folie, broccoli sau conopidă, precum și fructe proaspete.
– 80 de grame de carne slabă, o porție de cartofi fierți într-o uniformă, conopidă și telina.


În plus față de mesele de bază, dieta Melanie Griffith permite, de asemenea, gustări mici. Pentru ei, puteți alege 200 de grame de struguri sau un ciocolată cu biscuiți. De asemenea, consumul moderat de alcool nu este interzis, este mai bine să se acorde prioritate vinului uscat. Când faceți o dietă, rețineți că conținutul caloric al meniului zilnic nu trebuie să depășească marcajul de 1200 de calorii.

Citeste si: Cum arată mama lui Melanie Griffith, la 90 de ani! Tippi Hedren nu își arată deloc vârsta și are apariții splendide!


Actrita noteaza ca si secrete de mentinere in forma: sucurile pe baza de piure de fructe. Sunt sanatoase, energizante, insa sucurile din fructe au zahar. În plus, Melanie face mult sport: jogging, plimbări lungi, înot, gimnastică.

Are o avere de 40 de milioane de dolari

Melanie a fost căsătorită cu Don Johnson în 1976, şi între 1989-1996, cu Steven Bauer între 1981-1989 şi cu Antonio Banderas din 1996 până în 2015.
Cu primul are o fiică, Dakota Johnson, de 31 de ani. Cu Bauer, are un fiu, Alexander, de 35 de ani. Din căsnicia cu Banderas, mai are o fiică, Stella, de 24 de ani. Melanie Griffith are o avere de 40 de milioane de dolari.


Citeste si: Adina Alberts, despre operațiile estetice care au desfigurat-o pe Melanie Griffith: ‘Are niște cicatrici urâte’