Cum arată Meghan Markle în ultimul trimestru de sarcină. Ducesa de Sussex s-a rotunjit vizibil!

.

Meghan Markle a participat ieri la primul eveniment public de anul acesta, în calitate oficială. Cu această ocazie, participanții  au putut constata că sarcina Ducesei de Sussex este mai avansată decât se credea, abdomenul lui Meghan fiind vizibil rotunjit.

Meghan Markle, aflată în ultimul trimestru de sarcină, încă își onorează îndatoririle oficiale.


Meghan Markle a bifat recent prima apariție publică oficială de la începutul acestui an, vizitând una dintre instituțiile pe care le patronează. Ducesa de Sussex (37) a mers la Smart Works, care ajută femeile vulnerabile și pe cele care sunt în șomaj de multă vreme să-și regăsească încrederea în ele și să capete noi aptitudini, pentru a-și găsi noi locuri de muncă.

Rochia neagră nu a reușit să-i ascundă sarcina lui Meghan Markle

Meghan, care va da naștere primului său copil în această primăvară, a purtat o rochie de gravidă (prima de acest gen la o ieșire publică). Outfitul Eliza Dress by Hatch, care costă 218 dolari, i s-a potrivit perfect lui Meghan, dar, fiind vorba despre o rochie din bumbac stretch și tricot din vâscoză, i-a scos în evidență și burtica de gravidă. Chiar dacă ținuta era de culoare neagră, care, teoretic, subțiază, s-a putut observa cu ușurință că, de la ultima sa apariție publică (la slujba de Crăciun, care a avut loc la Sandringham), abdomenul Ducesei de Sussex s-a mărit vizibil.


Pe tot parcursul vizitei, Meghan Markle și-a protejat, cu gesturi repetitive, sarcina.

Ducesa de Sussex a arătat perfect în Oscar De la Renta

Deși este într-o lună avansată de sarcină, Meghan nu și-a pierdut nici energia, și nici eleganța, fiind extrem de zâmbitoare pe tot parcursul întrevederii. Ducesa de Sussex a ales să poarte, pentru vizita care a avut loc în cursul dimineții, o superbă haină Oscar De la Renta și cercei Felicity, de la brandul etic Kimai, la care a asortat o pereche de pantofi surprinzători – o combinație plexi-animal print.


Ducesa de Sussex a stat de vorbă cu membrii staff-ului și a cunoscut femeile care au beneficiat de ajutor și care, acum, pot la să le împărtășească experiența lor celor care își caută un job. Evident, gestul lui Meghan de a-și proteja bebelușul – tipic femeilor gravide – a făcut deliciul fanilor de pe internet, care nu au putut să nu constate că s-ar putea ca familia Ducilor de Sussex să se mărească mai repede decât se credea.

Foto: Northfoto