Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Are o mulțime de tatuaje

.

Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Cele două vedete au cu ce să se mândrească. Băiatul lor, Mario Mutu, s-a transformat într-un bărbat în toată regula. De-a lungul timpului, se pare că tânărul a trecut prin numeroase… „schimbări'. Acesta și-a făcut mai multe tatuaje și, pentru mulți, e de nerecunocut. Iată ce planuri are!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Mario Mutu nu mai e doar un puști, ci a devenit un cavaler în adevăratul sens al cuvântului. În prezent, el are 19 ani și și-a făcut mai multe tatuaje. La fel ca celebrii săi părinți, și el are planuri mari de viitor. Își dorește să-și facă o carieră de succes, pentru a-i face mândri pe cei care i-au dat viață.

Mario Mutu a trecut printr-o serie de schimbări până la cei aproape 20 de ani. Fiul fostului fotbalist e plin e tatuaje, are o atitudine de bad boy, dar și un zâmbet ce, cu siguranță, frânge multe inimi în rândul domnișoarelor. Conform playtech, în timp, băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu a devenit bun prieten și cu gașca lui Alex Velea, mai exact cu cei de la Golden Boy Society.


Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Eram vedete, simțeam presiune peste tot’

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu:'E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni'

Citește și: Imagine rară cu Corina Caciuc și fiul Liam.Ce fotografii a postat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire


Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani

Mario Mutu a loucit vreme de 15 ani departe de România, alături de mama lui, Alexandra Dinu. Întors în țară, fiul fostului jucător de fotbal are planuri mari pe plan profesional. Își dorește să-și facă o carieră de care părinții lui să fie mândri.

În ciuda carierei tatălui său, Mario Mutu nu e pasionat de fotbal. În schimb, iubește baschetul și practică acest sport de aproxmativ un deceniu. Tânărul în vârstă de 19 ani îi seamănă leit tatălui său, moștenindu-i trăsăturile.


Are o mulțime de tatuaje

În urmă cu ceva timp, Mario Mutu a dezvăluit cum i-a influențat viața faptul că părinții lui sunt faimoși. Deși spune că a avut tot și-a dorit, a constat că unele persoane s-au împrietenit cu el din acest considerent, nu pentru a-i fi amici cu adevărat. Tânărul consideră că celebritatea părinților lui i-au adus și avantaje, dar și dezavantaje.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.


Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut’, a declarat Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la Showbiz Report.


Cum se înțelege Mario cu fiul lui, Adrian Mutu

În urmă cu ceva vreme, Mario Mutu a vorbit despre relația cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu. Tânărul a mărturisit că i-a fost greu să crească fără figura paternă prezentă în viața lui de zi cu zi. Deși nu i-a fost fizic mereu alături, băiatul de 19 ani nu are nimic să-i reproșeze faimosului sportiv. Recunoaște însă că apelează mai rar la el.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată’, a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video