Cum arată mama Vicăi Blochina, la 70 de ani. S-au revăzut după 2 ani: „Mama e foarte activă. Arată bine”

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina locuiește de mai bine de 20 de ani în România, însă este orginară din Lituania. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Vedeta nu reușește să ajungă prea des în țara natală, însă anul acesta a petrecut sărbătorile de Paște alături de mama ei, care a vizitat-o în România. Cele două au participat împreună la emisiunea „Teo Show' și au părut vizibil emoționate, având în vedere că nu se văzuseră de doi ani. Iată cum arată mama Vicăi Blochina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Fosta concurentă de la „Survivor' este stabilită de mai bine de 20 de ani în România, însă s-a născut în Lituania. De-a lungul anilor, vedeta a vorbit destul de puțin despre familia ei, însă a recunoscut că a avut un tată „sever' și violent. Anul acesta, Vica Blochina a petrecut sărbătorile de Paște alături de mama, care a venit tocmai din Lituania pentru a-i fi alături.

vi-10vi-10

Vica Blochina și mama ei au fost invitate la emisiunea lui Teo Trandafir și au vorbit despre relația dintre ele. În ultimii doi ani, cele două nu au apucat să se viziteze, așa că întâlnirea aceasta a fost destul de emoționantă.  

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Citește și: Vica Blochina își lansează propria emisiune, după Survivor 2023: „Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul'

Citește și: Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, se căsătorește a doua oară: „A fost totul foarte spontan…”. Avocata face pasul cel mare după două luni de relație

Citește și: Drew Barrymore, dezvăluiri șocante la TV: „Mama s-a culcat cu iubiții mei”. Cine au fost bărbații din viața actriței

Cum arată mama Vicăi Blochina, la 70 de ani

Vica Blochina și mama ei au o relație foarte apropiată, după cum a mărturisit chiar vedeta în emisiunea „Teo Show'. Pentru că cea care i-a dat viață nu vorbește limba română, blondina a fost un translator de nădejde. Se pare că vizita mamei Vicăi Blochina în România este pe o perioadă nedeterminată, căci nu și-a cumpărat și bilet de întoarcere în Lituania.

„Mama are doar bilet de dus, încă nu și-a luat bilet de întors. Sunt foarte fericită că a venit, pentru că nu am văzut-o de doi ani. Vorbim zilnic, uneori și de 3-4 ori pe zi. Când vorbesc despre ea îmi vine să plâng. Când sunt cu ea e un sentiment așa de bine. O să mergem în vizite, pentru că vreau să vadă cum e Paștele în România. Vreau să stau lipită de ea. O să mă împart cu Edan, că și el vrea', a spus Vica Blochina la „Teo Show'.

„Mama e foarte activă'

În urmă cu patru luni, mama Vicăi Blochina a suferit o operație la picior și se află în proces de recuperare. Se pare că aceasta este o adeptă a călătoriilor și a mășcării fizice, după cum a dezvăluit chiar fiica ei.

„Mama e foarte activă și îi place să meargă mult pe jos. În Lituania merge numai pe jos. Arată bine la 70 de ani. Și-a sărbătorit ziua în Miami, pentru că ea călătorește foarte mult cu prietenele ei. Când s-a întors din vacanță a mers la doctor și era foarte bronzată, iar medicului i-a spus să aibă grijă cum o coase, pentru că vrea să poarte fuste scurte. Călătorește foarte mult. (…) Vreau să merg în Lituania în vară. Acum sunt foarte aglomerată și nu am avut când. Prefer să vină mama la mine', a adăugat vedeta.

Ce spune Vica Blochina despre fiul ei, Edan

De la 15 ani, fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a decis să locuiască cu tatăl lui. Vedeta a recunoscut că îi este greu să gestioneze această perioadă, mai ales că Edan refuză să-i vorbească despre schimbările din viața lui.

 „Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo', a declarat Vica Blochina.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton