Cum arată mama Taniei Budi, la 75 de ani! Se vede pe cine moștenește blonda bănuită că a descoperit elixirul tinereții!

 Dumba Gabriela
.

Despre Tania Budi, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, se spune că a descoperit elixirul tinereții, având în vedere că la 51 de ani arată ca la 20. Însă, privind-o pe mama ei, care a împlinit ieri 75 de ani, îți poți da seama de la cine a moștenit Tania frumusețea și  genele bune, dar și dragostea pentru animale.

Tania BudiTania Budi

„La mulți ani, Mama! Să dea naiba să nu rămâi sănătoasă și voioasă! #75 De obicei, pe 19 noiembrie eram acolo, azi nu pot, dar pregătește-te pentru weekend celebration', este mesajul Taniei Budi pentru mama ei, sărbătorita zilei de ieri.

Fanii au reacționat imediat la fotografia postată de Tania pe contul său de Facebook  și toată lumea este de acord că mama și fiica sunt ca două picături de apă. Cu părul deschis la culoare și ochii albaștri, Tania și Maria Budi pare că sunt surori și nu mamă-fiică.

Deși unii au pus frumusețea și tinerețea Taniei pe seama operațiilor estetice, blonda care a împlinit 51 de ani în vară, spune că nu este adepta intervențiilor invazive, dar recurge la câteva tratamente revoluționare, printre care și terapia Dracula, care o ajută să întârzie semnele îmbătrânirii.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton