Cum arată mama și bunica lui Smiley. Artistul s-a fotografiat cu femeile din familia lui

 Dumba Gabriela
.

Smiley a petrecut Crăciunul în familie și a postat pentru prima dată pe Instagram o fotografie cu mama și bunica lui, spre bucuria fanilor care nu știau cum arată doamnele din familia Maria. Se poate lesne observa că Smiley a moștenit zâmbetul de la mama și bunica lui, cărora le seamănă leit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley nu a postat nici de Crăciun, așa cum sperau fanii, o fotografie cu fiica lui, dar și-a suprins urmăritorii de pe Instagram cu o imagine rară în care apare alături de mama și bunica lui.

28617012_10156038694337332_8817502340508979378_o28617012_10156038694337332_8817502340508979378_o

„Dimineață magică! Family time! #mama #bunica #familia', a notat Smiley în dreptul fotografiei.

Mulți dintre cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat cu like-uri și comentarii: „Crăciun fericit și multă sănătate mamei, bunicii, soției, fetiței tale și întregii familii. (…)

O familie frumoasă! Vă salut pe toți, în special pe buni, pe care o îmbrățișez cu drag!

Să fiți sănătoși, să ai grijă de ei, pentru că merită tot respectul pentru modul în care te-au crescut. Domnul să te binecuvânteze! (…)

Să te bucuri de familia ta mulți, mulți ani să-i respecți, datorită lor ești ceea ce ești', au notat fanii lui pe Instagram.

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă: „Nu mă suportă’

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână…’

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:'Important este cum ne înțelegem'

Cum arată mama și bunica lui Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au bucurat de primul Crăciun alături de fiica lor, de micuța Josephine, care a venit pe lume în luna martie. Acum, fetița merge în picioare, prin casă, iar blondina surprinde, emoționată, fiecare moment de colecție. Dar evită să-i arate chipul.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a început să împodobească bradul cu câteva săptămâni în urmă, apoi a decorat întreaga casă cu tot felul de fundițe, luminițe și alte decorațiuni, numai în cele două culori pe care le-a ales: roșu și auriu.

Gina Pistol mărturisea cu câteva săptămâni în urmă, în cadrul unui podcast online, că viața ei a devenit și mai agitată de când micuța Josephine a făcut primii pași, deoarece trebuie să fie atentă la 'tot ce mișcă'.

„De când a ajuns acasă, Andrei a schimbat bebelușul, l-a îmbrăcat, i-a dat să mănânce. Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă, dar noi față de voi trecem prin mai multe schimbări, cum ar fi hormonale. (…) Andrei se apucase de sală când eu începeam să mă fac din ce în ce mai mare. Eu întotdeauna am făcut sport și m-am îngrijit și să mă văd dintr-odată în oglindă și să mă întreb unde a dispărut Gina…', a spus Gina Pistol într-un podcast pe YouTube.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton