Cum arată mama naturală a Cristinei Ciobănașu, din "Fructul oprit"

.

Cristina Ciobănașu sau Ana, din „Fructul oprit”, duce o viață luxoasă în serialul în care joacă, însă puțini sunt cei care știu că actrița nu a avut o copilărie tocmai roz… De 8 martie, într-o postare emoționantă pe Instagram, Cristina le omagiază pe cele două mama ale ei – pe cea naturală și pe cea adoptivă.

Cristina Ciobănașu, alături de cele două mame ale sale – Ruxandra Ion și Elena Ciobănașu.


Povestea Cristinei Ciobănaşu a început acum mai bine de zece ani, în 2008, la emisiunea „Dansez pentru tine’, de la PRO TV. Cazul său special a fost cunoscut atunci de întreaga ţară. Micuţa Cristina trăia cu bunica sa şi cu fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat de povestea puștoaicei şi a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu. Puțină lume știe însă cum arată mama Cristinei Ciobănașu și mai ales că nu Ruxandra Ion este mama biologică a actriței.


Cristina Ciobănașu, alături de familia ei naturală.

Cristina Ciobănașu nu a uitat niciodată de unde a plecat

Acela a fost începutul… Din fericire pentru Cristina, Ruxandra Ion, supranumită și „mama telenovelelor’, a decis să o adopte. Drept urmare, Cristina s-a mutat la de Botoșani la București și a locuit mai mult timp în casa fostului director al postului Acasă TV. A terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie. Au urmat serialul Pariu cu viața, formația Lala Band și trupa One. Acum, Cristina formează un cuplu, atât în serial, cât și în viața reală, cu actorul Vlad Gherman, alături de care își dorește să întemeieze o familie. De altfel, cei doi – Ana și Ioan – sunt cuplul cel mai simpatizat din serialul Fructul oprit.


Cristina Ciobănașu, împreună cu părinții, fratele și iubitul ei, Vlad Gherman.

Cristina nu a uitat niciodată de unde a plecat și a ținut permanent legătura cu familia ei. Drept dovadă stă postarea pe care actrița a pus-o pe Instagram, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru cele două mame ale ei – Elena Ciobănașu și Ruxandra Ion: „La mulți ani celor două mame din viața mea! Vă iubesc și vă prețuiesc! La mulți ani, femeilor din lumea întreagă!'.

Foto: Instagram