Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă izbitor!

 Oana Pantazi
.

Mirela Vaida le-a prezentat-o fanilor pentru prima dată pe mama ei, postând pe contul ei de socializare o fotografie, cu ocazia zilei de nume a celei ce i-a dat viață. Fanii au fost impresionați de asemănarea dintre mamă și fiică și le-au complimentat pe amândouă.

Dacă fanii sunt familiarizați cu chipurile copiilor și ai soțului Mirelei Vaida din presă și de pe conturile de socializare, nu același lucru se poate spune și despre mama vedetei, pe care Mirela nu a prezentat-o până acum. Azi, de Sfinții Constantin și Elena, aceasta i-a urat mamei sale „La mulți ani!” și a postat o fotografie de-a celei care i-a dat viață pe unul dintre conturile de socializare.

Mama Mirelei Vaida seamănă izbitor cu fiica ei.

Fanii le-au confundat pe cele două!

Fanii Mirelei au fost impresionați nu numai de frumusețea mamei sale, ci și de faptul că cele două seamănă izbitor, ba chiar unii au fost convinși că în fotografie este chiar Mirela. Ce frumoasa este! La mulți ani vouă!; La mulți ani! Ce mult semeni cu mama; La mulți ani! Am crezut că ești tu, Mirela, vai ce semănați!”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fanii vedetei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton