Cum arată mama lui Jorge. Ecaterina Papagheorghe a împlinit 67 de ani: „Arată bine, nu?”

.

Cum arată mama lui Jorge. Artistul are o relație foarte apropiată cu familia sa, lucru pe care l-a mărturisit în mai multe rânduri. Pe rețelele de socializare, acesta a postat o imagine cu mama sa, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Iată ce urare i-a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Recent, mama lui Jorge a împlinit 67 de ani. Cu această ocazie, artistul a postat, pe rețelele de socializare, o imagine cu cea care i-a dat viață, alături de o urare emoționantă. În urmă cu o lună, și bunica acestuia și-a sărbătorit ziua de naștere, moment în care Jorje a făcut public un videoclip emoționant. Însoțit de copiii săi, artistul i-a făcut o vizită bunicii sale, care a împlinit vârsta de 97 de ani. Pentru că astăzi este o zi specială pentru mama sa, artistul a publicat o imagine cu aceasta și a ținut să o felicite public.


Cum arată mama lui Jorge. Cântărețul are o relație foarte apropiată cu mama sa, lucru care se poate observa și în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Mai mult, cei doi au avut și câteva apariții televizate împreună.

Citește și: Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă:„Stai, ce? Deja?!’


Citește și: Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit:„Ia-o cu pași mărunți, nu te….’

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil'

Citește și: Cătălin Zmărăndescu nu are de gând să se împace cu fiul său cel mare:'Pentru mine nu mai există!'. Ce l-a determinat să spună asta

Cum arată mama lui Jorge, la 67 de ani

Ecaterina Papagheorghe, mama lui Jorge, a împlinit 67 de ani. Pe rețelele de socializare, artistul a postat o imagine cu aceasta și i-a dedicat un mesaj din care reiese cât de apropiați sunt. Femeia este surprinsă în timp ce zâmbește și se uită cu afecțiune spre fiul ei.


„Nu zic câți ani face mama, că nu e frumos, dar arată bine pentru 67, nu? La mulți ani, mama!’, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Deși are o relație foarte bună cu mama sa, Jorje a recunoscut că lucrurile nu au stat la fel în relația tată-fiu. Acesta a mărturisit că a fost nevoie să apeleze la terapie pentru a-și vindeca traumele din copilărie.


„Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama’

Invitat la podacstul lui Cătălin Măruță, Jorge a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria sa. Aceasta a susținut că relația cu tatăl său a fost marcată de abuzuri psihice și fizice, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui terapeut.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat.


Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama’, a declarat Jorge în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook & Captură video