Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor: „Am o minunăție”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Pe 20 august, prezentatoarea de la Pro TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Aceasta a născut în Norvegia, acolo unde este stabilit soțul ei. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat mai multe imagini cu ea, partenerul de viață și fiul nou-născut. Fanii vedetei au complimentat-o pentru felul în care arată la scurt timp de când a devenit mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen s-au căsătorit, în secret. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 1 și se pare că în aceeași zi vedeta a făcut și ceremonia religioasă. Cei doi soți sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume primul lor copil. Profitând de vremea frumoasă, prezentatoarea de la Pro TV a ieșit la o plimbare cu soțul și băiețelul ei. Aceasta a făcut publice mai multe fotografii din timpul ieșirii, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată.

agda-8agda-8

Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. La o zi distanță de la aniversarea căsniciei sale cu Ionuț Eriksen, prezentatoarea a adus pe lume un băiețel superb. În prezent, aceasta se află în Norvegia, alături de soțul ei.

Citește și: Magda Pălimariu, primele declarații despre întoarcerea la PRO TV. În ce relații a rămas cu foștii colegi:„Decizia finală…' / EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei. Cine vor fi nașii băiețelului:„Au fost alături de noi mereu' / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Prințul George și sora lui, prințesa Charlotte, vor participa la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut

Băiețelul Magdei Pălimariu și al lui Ionuț Eriksen împlinește o lună pe 20 septembrie. Pe rețelele de socializare, proaspăta mămica a postat mai multe imagini cu soțul și fiul ei, iar internauții au fost impresionați de faptul că aceasta și-a recăpătat imediat silueta.

„Noi am ieșit la plimbare. Voi cum va petreceți duminica? (…) Am o minunăție de care nu mă mai satur să o țin în brațe nicio secundă! Un băiețel drag și frumos care nu mă mai scapă din ochi, dar nici eu pe el, toată viața! Îl iubesc cum nu se poate descrie în cuvinte! Mulțumesc Doamne pentru acest mare dar!', a scris Magda Pălimariu pe Facebook.

Fanii vedetei au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: „Sunteți superbi!', „În sfârșit poze cu fericitul care ți-a cucerit inima. Multa sănătate și fericire!', „Să fiți sănătoși și fericiți, familie faină. Să aveți parte de tot binele din lume'.

Ce spune prezentatoarea despre revenirea la Pro TV

Într-un interviu pentru VIVA!, Magda Pălimariu a vorbit despre revenirea la Pro TV. Aceasta nu a luat o decizie în legătura cu durata concediului de maternitate.

„Având în vedere că este pentru prima oară când devin mamă, încă nu aș putea să spun sigur cât voi sta acasă cu copilașul. Decizia finală o voi lua după ce voi naște', a declarat aceasta.

Mai mult, proaspăta mămica a susținut că ține legătura cu colegii de breaslă: „Știam că voi mai reveni în țară din când în când și că o să trec să-i mai revăd. Iar cu multe dintre colegele mele țin legătura mai mereu la telefon'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton