Cum arată Linda Evangelista, la 57 de ani. A apărut în noul număr al revistei Vogue din Marea Britanie

.

Cum arată Linda Evangelista, la 57 de ani. În anii 90, domina lumea modei, alături de alte supermodele ca Naomy Campbell și Christy Turlington. Recent, Linda Evangelista a apărut în cel mai nou număr al revistei Vogue din Marea Britanie și a impresionat pe toată lumea. Iată cum arată acum supermodelul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Linda Evangelista a fost una dintre cele mai îndrăgite fotomodele de pe întreg Mapamondul. În anii 90, ea a cunoscut un succes uriaș datorită frumuseții sale ieșită din comun. Ani la rândul, ea a fost muza celebrei case de modă Versace și avea conturile pline. Acum, supermodelul a apărut în revista Vogue, iar fanii au rămas uimiți când au văzut pictorialul.

Cum arată Linda Evangelista, la 57 de ani. Pentru o bună bucată de vreme, supermodelul a lipsit din lumina reflectoarelor, susținând că a fost desfigurată din cauza intervențiilor estetice. Acum, aceasta susține că a învățat să se iubească așa cum este și a pozat pentru una dintre cele mai importante reviste de modă.


Citește și: Linda Evangelista, prima apariție după ce a fost desfigurată de operațiile estetice:'Nu mai pot trăi în durere'

Citește și: Linda Evangelista cere o pensie alimentara de 46.000 dolari pe luna actualului sot al Salmei Hayek

Citește și: Bibi are un nou iubit, la 4 luni după despărțirea de Antonio Pican.Ce fotografie a postat cântăreața

Citește și: Andra a împlinit 36 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță:'Meriți tot ce e mai frumos pe lume'

Cum arată Linda Evangelista, la 57 de ani


Supermodelul a avut o apariție surprinzătoare în revista Vogue din Marea Britanie. În urmă cu ceva timp, aceasta aceasta a susținut că a fost „desfigurată brutal’ de o procedură estetică, justificând absența sa din spațiul public.

„Acestea nu sunt maxilarul și gâtul meu în viața reală – și nu pot să mă plimb cu bandă și elastice peste tot. (…)

Uite, pentru fotografii cred că întotdeauna suntem aici să creăm fantezii. Noi creăm vise. Cred că este permis. De asemenea, toate insecuritățile mele sunt îngrijite în aceste imagini, așa că trebuie să fac ceea ce îmi place să fac’, potrivit WOWbiz.ro.


Linda Evangelista, „desfigurată’ în urma unei proceduri estetice

În urmă cu ceva timp, Linda Evagelista a vorbit, deschis, despre procedura estetică care a „desfigurat-o cu brutalitate’. În cadrul unui interviu pentru revista People, aceasta a dezvăluit sechelele rămase după tratamentul estetic eşuat care a avut asupra ei un efect secundar rar.


„Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greșeală din cauza căreia am suferit și pe care am ținut-o doar pentru mine vreme de cinci ani. Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de o procedură, care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar și după ce am trecut prin două proceduri de corecție dureroase eșuate. Am rămas, așa cum mă descrie presa, de nerecunoscut’, a scris top-modelul.

Sursa foto: Instagram