Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”

.

Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. După despărțirea de Anghel Damian, Lia Bugnar a refuzat să ofere vreo declarație pe marginea subiectului. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa aceasta înainte să devină o cunoscută actriță. La 20 de ani, artista cocheta cu profesia de manechin și era caracterizată „de o pudoare exacerbată'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La 53 de ani, Lia Bugnar se bucură de o carieră de succes în lumea artei, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe, regizoare și scenariste de la noi. Imediat după ce a terminat liceul, aceasta s-a angajat secretară, iar, ulterior, a ajuns să lucreze ca manechin. Într-un interviu mai vechi, aceasta a povestit cum a ajuns să pozeze în costum de baie, susținând că nu îi este rușine cu acea perioadă din viața ei.

Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Pe rețelele de socializare, Lia Bugnar a publicat o poză cu ea în costum de baie, de pe vremea când abia împlinise 20 de ani. Fotografia a avut menirea de a atrage atenția cu privire la un spectacol.


Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul’:„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală’

Citește și: Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță:„Nu m-au mai pus să mă dezbrac, m-au luat direct’

Citește și: Rică Răducanu a fost operat de urgență. Cum se simte fostul portar al naționalei:'Sunt la spital'

Citește și: De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă de la ziua mamei lui:'Nu era locul unui copil acolo'


Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani, când era manechin

Într-un interviu mai vechi, Lia Bugnar a mărturisit că, în 1989, a participat la un concurs de manechine. Aceasta a susținut că a fost singura care nu a fost pusă să se dezbrace, fiind de o „pudoare exacerbată’.

„La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct. Ceea ce a fost fenomenal, pentru că eram de o pudoare exacerbată. Pe urmă a venit Revoluţia şi locul ăla s-a desfiinţat, dar mă mai chemau din când în când la nişte evenimente.


Şi într-o zi s-a întâmplat că m-a sunat o doamnă şi mi-a zis că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată într-un spectacol. Era în 1990. M-am dus şi aşa am intrat în spectacolul „Adio, femei! cu Angela Similea şi Ştefan Iordache. Atunci mi-a venit ideea să dau la teatru şi m-am dus la Ştefan Iordache să-l întreb cu cine să mă pregătesc. Am dat şi am intrat din prima’, a povestit, Lia Bugnar, pentru Weekend Adevărul.


„Nu mi-e rușine’

Pentru promovarea unui spectacol de teatru, Lia Bugnar a publicat, în urmă cu ceva timp, o fotografie de pe vremea când lucra ca manechin. Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, aceasta era suplă și tunsă foarte scurt.

„Nu mi-e rușine să pun poza asta cu mine în costum de baie, că se poate considera ca făcând parte din istoria literaturii. O poză de epocă cu un dramaturg român, din anii nouăzeci, când eram toți în cap după Sinead OConnor cu «Nothing Compares to You». Poza are menirea de a vă atrage atenția asupra postului care oferă o invitație (deci moca) la «10 pentru New York», de la ora 17, de la teatrul Metropolis!’,  scria, în dreptul imaginii, Lia Bugnar.

Sursa foto: Facebook