Îți amintești de Laura Teodoru, știrista de la Digi? S-a retras de la TV și e însărcinată în luna a șaptea! Cum arată acum

.

Laura Teodoru a prezentat timp de 11 ani ştirile sportive la Digi 24, însă în 2017 a renunţat la televiziune pentru a se dedica în totalitate familiei. Acum este însărcinată în 7 luni şi va aduce pe lume un băieţel, urmând ca la începutul verii să devină mamă pentru a doua oară. Laura a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar, însă puţină lume îşi mai aminteşte că a fost şi iubita fotbalistului Ciprian Marica.

Ultima apariţie la pupitrul ştirilor a Laurei Teodoru a fost în vara lui 2017, prezentatoarea anunţându-şi plecarea pe contul său de Instagram.


„A sosit momentul să mă retrag din viaţa publică, să încep o nouă viaţă departe de televiziune! Îmi anunţ oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viaţă de multe ori trebuie să renunţi la ceva ca să poţi construi altceva…după 11 ani de muncă în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă. Vă împărtăşesc că «Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinaţii»', a scris Laura la vremea aceea.

Laura nu a plecat la o altă televiziune, aşa cum s-a speculat la vremea aceea, ci s-a dedicat exclusiv familiei. Apropiaţii vedetei TV au bănuit că plecarea sa din televiune are legătură cu un bărbat de care s-a îndrăgostit şi iată că zvonurile s-au adeverit, între timp. De Crăciunul trecut a anunţat că este din nou însărcinată, urmând ca în această vară să nască un băieţel. „De Crăciunul acesta două inimi bat în mine! Băieţel, pe drum’, a scris Laura.


La 37 de ani, Laura Teodoru mai are o fetiţă, Ana-Sophie, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu omul de afaceri Adrian Ispravnic. În urmă cu şapte ani, Laura s-a iubit cu fotbalistul Ciprian Marica, însă despre actualul său partener de viaţă planează misterul, însă se ştie că este un milionar care a cerut-o în căsătorie.