Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații: „În aceste ore nu am făcut altceva decât să...”

 Miniosu Alexandra
.

Laura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum arată la doar o zi după ce a născut. Ieri, 23 iunie 2022, artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său, Cosmin Curticăpean. Deși momentul nașterii nu e unul ușor, se pare că vedeta și-a revenit imediat și are din nou zâmbetul pe buze. Iată ce a făcut actrița în primele 24 de ore!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut? Ei bine, răspunsul la această întrebare a fost oferit chiar de către actriță, în urmă cu scurt timp. Soția lui Cosmin Curticăpean a postat primul selfie, după ce a adus-o pe lume pe mezina familiei, Lara. Cu această ocazie, ea le-a dezvăluit internauților și ce a făcut în primele 24 de ore petrecute în spital, alături de micuță.

laura-cosoi-1-3laura-cosoi-1-3

Ieri, 23 iunie, a fost zi de sărbătoare în familia Laurei Cosoi. Atunci a venit pe lumea cea de-a treia fiică a cuplului Laura Cosoi – Cosmin Curticăpean. Micuța Lara și celebra ei mamă se află în continuare în spital și, din fericire, amândouă se simt extraordinar. Astăzi, actrița a fost autoarea unei confesiuni emoționante, dezvăluindu-le fanilor ce a făcut în primele 24 de ore de la naștere.

Citește și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine cu bebelușul:„Lara. Mulțumim, Doamne!'

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Inna a primit un Ferrari de 350 de mii de euro.Cine i-a făcut acest cadou fabulos

Citește și: Ana Baniciu, la aproape două luni de când mama ei a murit:„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc'

Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut

În urmă cu câteva minute, Laura Cosoi a postat o imagine emoționantă cu ea, din spital. În fotografie, artista se află lângă pătuțul fiice sale, Lara, pe care a adus-o pe lume ieri. Vedeta are un zâmbet discret pe buze, acesta fiind cea mai mare dovadă a fericirii pe care o simte acum.

Conform spuselor ei, în primele 24 de ore de când a născut-o pe mezina familiei, soția lui Cosmin Curticăpean a ținut-o mai mereu în brațe, a privit-o și i-a povestit despre „lumea asta minunată'.

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!

Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna!

Esti sufletul nostru, Lara!', a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Primele declarații ale artistei

De asemenea, Laura Cosoi a avut grijă să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune și mesajele frumoase, inclusiv cadrelor medicale.

„Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima🤍

Multumim si echipei … care ne este alaturi de fiecare data! Multumesc, draga mea moasa, Adina Craciun, ca esti umar la umar cu mine din 2 in 2 ani 🤍 Multumesc, … pentru implicare si ca faci ca totul sa para foarte usor si posibil, 🤍 multumesc, … medical ca ne esti `Acasa', 🤍 multumesc, … pentru fiecare raspuns la fiecare intrebare si pentru confortul emotional, foarte important pentru orice femeie aflata in aceasta postura 🤍

Suntem cu adevarat norocosi si binecuvantati 🤍', a conchis artista.

Cum i-a ales Laura Cosoi numele mezinei

Ieri, Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță și i-a dezvăluit numele: Lara. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii, pentru că, de curând, familia lor s-a mărit cu încă un membru. Artista și partenerul ei de viață mai au acasă două fiice, pe Ana Rita și Vera Maria.

Cu ceva timp înainte să nască, Laura Cosoi ne-a oferit un interviu de colecție în revista VIVA! Atunci, ea făcea primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe. Spunea că acesta se potrivește foarte bine cu ea, cea care tocmai a venit pe lume.

„Da, nu e vreun mare secret și nici nu am căutat așa numele copiilor noștri, să aibă neapărat o simbolistică, dar am fost niște oameni foarte instinctivi în alegerea numelor și în continuare am mers pe acest instinct, nu neapărat pe o regulă anume. Pur și simplu a venit numele, cum au venit și celelalte două, pur și simplu, într-un moment.

Nu am avut opțiuni, liste cu copii cu nume, adică pur și simplu ni s-a părut că trebuie să fie un nume care să însemne ceva pentru noi și să aibă o rezenonanță în contextul familiei noastre, ne-a declarat Laura Cosoi, recent.

Totodată, Laura Cosoi menționa faptul că nu e un nume nemaiîntâlnit sau inventat.

„Evident că nu o să dezvăluim numele, pentru că așteptăm să se nască și să o văd și atunci o să spun numele, exact cum am procedat și în celalalte două cazuri', mai spunea ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton