Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii: „Toată lumea zice ca par mai tânără”

.

Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. În urmă cu o lună, actrița susținea că a fost nevoită să renunțe la produsele cosmetice din cauza unor alergii. Recent, pe contul de Instagram, aceasta a postat o imagine fără niciun pic de machiaj, susținând că a primit numeroase complimente de când și-a schimbat rutina de make-up. Iată cum arată celebra actriță complet naturală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Nu de puține ori, Ioana Ginghină s-a afișat în mediul online fără pic de machiaj. La sfârșitul lunii deembrie, aceasta susținea că s-a confruntat cu mai multe alergii din cauza produselor cosmetice. Astfel, timp de o lună, vedeta a fost nevoită să adopte un look complet natural. Deși a trecut perioada în care trebuia să stea departe de produsele cosmetice, actrița susține că s-a acomodat cu noua rutină de îngrijire a pielii, care o ajută să economisească foarte mult timp. Mai mult, apropiații acesteia au remarcat că această schimbare îi conferă un aer mai tineresc.


Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Aceasta a fost întotdeauna apreciată pentru trăsăturile ei naturale, însă are grijă să se mențină într-o formă de invidiat. Din patru în patru luni, aceasta merge la cabinetul medicului estetican pentru a-și injecta botox.


Citește și: Ioana Ginghină și-a luat din primăvară biletele ca să meargă în Zanzibar:’Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate:'Sănătatea e tot ce contează'

Citește și: Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023:'Nu mă împinge, mă'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău:'Ramona l-a sunat'


Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj

În urmă cu câteva momente, actrița a postat o fotografie în care apare fără pic de machiaj. Deși a trecut perioada în care trebuia să stea departe de produsele cosmetice, Ioana Ginghină a mărturisit că s-a acomodat cu look-ul ei natural și este fericită că are nevoie de mai puțin de jumătate de oră pentru a se pregăti dimineața.

„De când dermatologul mi-a recomandat cât mai puțin machiaj, viața mea e mult mai ușoară. Dimineața am nevoie doar de 20 de minute cu tot cu duș. La început mi se părea super ciudat așa fără mascara măcar, dar uite că m-am obișnuit foarte tare, iar acum sunt foarte ok cu mine așa nemachiată. Unde mai pui ca toată lumea zice ca par mai tânără. Deci, exista viață și după alergie’, a scris actrița pe rețelele de socializare.


Actrița își injectează botox din 4 în 4 luni

La fiecare patru luni, Ioana Ginghină merge la cabinetul medicului estetician pentru a-și injecta botox. Aceasta a susținut că optează pentru doze mici, pentru a nu-i fi afectați mușchii mimici. Fiind de profesie actriță, aceasta are nevoie de expresivitate în timpul spectacolelor.


„Fac botox… cred că de vreo 2-3 ani. Fac din 4 în 4 luni și de ce așa? Pentru că fac baby botox la Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, adică mi se administrează o cantitate mai mică de botox astfel încât nu-mi blochez total mușchii pentru că, fiind actriță, am nevoie de expresivitate.

Nu pot să fiu blocată total în zona frunții și să nu mai pot să mișc sprâncenele sau să nu mă mai pot încrunta, să nu mai am expresie deloc. Acasă am foarte multe creme, uleiuri, aparate de masaj facial, le folosesc zilnic dimineața și seara. Mereu am fost atentă la ten și am avut mare grijă de el’, a mărturisit actrița, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram