Cum arată Ilinca Vandici nemachiată, la 36 de ani. Are câteva intervenții estetice la nivelul feței

.

Ilinca Vandici se afișează nemachiată din ce în ce mai des. Frumoasa prezentatoare apare pe micile ecrane și la evenimentele mondene cu un make up profesional, însă, în timpul liber, renunță din ce în ce mai des la farduri. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV în vârstă de 36 de ani a început să și posteze poze cu ea sută la sută naturală, fotografii care au strâns o mulțime de aprecieri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ilinca Vandici se afișează nemachiată pe rețelele de socializare, vedeta având un ten foarte frumos, îngrijit cu mare atenție. Prezentatoarea tv se simte excelent în pielea ei și le recomandă urmăritoarelor de pe Instagram să adopte un stil natural, așa cum o face și ea când nu apare pe micile ecrane sau la un eveniment special.


Cum arată Ilinca Vandici nemachiată

Foarte atentă cu aspectul ei fizic, cum este și normal pentru o persoană publică de talia ei, vedeta a vorbit despre imaginea pe care a reușit să și-o contureze în cei 17 ani de carieră.

Citește și: Cum se apără Ilinca Vandici, după ce a fost criticată de feministe:'Am pornit de la ideea greșită că…'

Citește și: Cum își educă Ilinca Vandici fiul pentru a-și găsi, mai târziu, soția perfectă:'Nu e marioneta mea'

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie:'Cel mai sexy…'


Citește și: Monica Gabor, gest emoționant în memoria părinților:'Nouă ani fără mamă, doi fără tată'

În ultima perioada, s-a întărit ideea că sunt un reper în ceea ce fac și spun și în fata celor care mă urmăresc și atunci sunt atenta și ar trebui să fiu mai atenta la modul în care îmi expun gândurile și sentimentele, la tot ceea ce fac, la modul în care mă prezit pe rețelele de socializare și la televiziune. Este cumva un job full time. Tine de respectul pe care îl am fata de mine și fata de oameni pentru că observ că oamenii se uita din curiozitate și placere și îmi place să fiu o femeie normala, dar care are grija de aspectul ei, dar care are grija de ce transmite celor din jur‘,  a dezvaluit Ilinca Vandici pentru kanald.ro.


Ilinca Vandici și-a făcut breton

Ilinca Vandici este adepta reinventării și nu se sfiește să abordeze stiluri vestimentare noi sau tunsori pe care nu le-a mai avut. De curând, vedeta Kanal D a surprins după ce și-a făcut breton, look care a fost extrem de bine primit de fanii ei. Pe lângă aspectul părului și al tenului, prezentatoarea tv acorda o atenție sporită și numărului de kilograme. Frumoasa șatenă merge de câteva ori pe săptămână la sala de fitness, unde face exerciții cu un grad înalt de dificultate, și mănâncă sănătos.


Da, mi-e pofta de dulciuri multe, de stafide în ciocolata, ciocolata, prăjituri, cozonac…tot tacâmul. La câteva zile îmi permit, la stilul meu de viață, mă ajuta foarte mult, chiar stăteam zilele trecute cu antrenoarea mea și socoteam de cați ani am început să fac sport și sunt vreo 12 ani deja, cam de 3-4 ori pe săptămână și da, îmi permit o data la câteva zile să îmi fac poftele. Daca am o perioada mai încărcată, sunt mai obosita, prefer să mănânc la prânz ceva dulce. În absolut tot este vorba de echilibru. Nu ai cum să reușești altfel‘, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Instagram