Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur. Cum arată bebelușii la două luni

 Dumba Gabriela
.

Alina și Ilan Laufer au postat prima poză cu chipurile gemenilor născuți prematur. Pe 15 februarie, Alina a adus pe lume doi copilași, o fetiță și un băiat, iar după câteva săptămâni petrecute în incubator, gemenii au fost externați împreună cu mama lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer nu-și mai încape în piele de fericire. După câteva săptămâni de stres și tensiune, în care s-a rugat pentru viața copiilor săi, poate răsufla, în sfârșit sănătos. Gemenii sunt bine, au fost externați și cresc acasă, sub ochii mamei lor. Astăzi, omul de afaceri a postat prima fotografie cu chipurile celor doi copii, care au acum nouă săptămâni.

176260629_472610014053890_8555043028195242107_n176260629_472610014053890_8555043028195242107_n

„Dragostea într-o poză cât o mie de cuvinte”, a scris Ilan Laufer în dreptul fotografiei în care își ține copilașii în brațe, alături de soția lui.

Alina Laufer a trecut prin foarte multe emoții la nașterea gemenilor. A născut prematur, la 29 de săptămâni, iar proaspăta mămică și gemenii au stat internați timp de o lună și jumătate.

Ilan Laufer a anunțat pe Facebook că a devenit tătic

Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază‘, a scris Ilan Laufer pe 15 februarie, ziua când soția sa a născut.

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Citește și: Alina Laufer și gemenii născuți prematur se externează, după 6 săptămâni petrecute la spital:'M-am rugat la Dumnezeu'

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept’. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei

După ani buni de chin, Alina Laufer a rămas însărcinată pentru a doua oară, prin fertilizare in vitro. Anunțul că Alina a mers de urgență la spital a fost făcut pe Facebook, chiar de soțul ei, Ilan Laufer, care a precizat că ‘Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

‘Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!, a fost mesajul făcut public de soțul ei pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton