Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei! Era șatenă și avea părul foarte scurt

.

În anul 1994 Gabriela Cristea făcea primii pași în lumea televiziunii și, încet, dar sigur, vedeta a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Deși a fost mereu foarte frumoasă, în urmă cu 27 de ani, Gabriela Cristea arăta total diferit! Era șatenă, avea părul scurt și se pregătea singură pentru emisiunile pe care le prezenta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă acum Gabriela Cristea este una dinte cele mai cunoscute prezentatoare TV, în urmă cu 27 de ani aceasta își făcea debutul în lumina reflectoarelor. Cum începuturile nu sunt prea ușoare pentru nimeni, și Gabriela a mărturisit că se machia singură pentru emisiuni, își aranja părul cum știa mai bine și era propriul său stilist.


Cu toate acestea, vedeta a fost mereu foarte cochetă și a strălucit în adevăratul sens al cuvântului. Acum mămică a două fetițe, Gabriela Cristea a suferit anumite modificări la nivel fizic de care orice femeie ar trebui să fie mândră, pentru că ea este dătătoare de viață! Dar, voi știți cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu peste 25 de ani? V-am pregătit o galerie foto unde puteți surprinde nu doar evoluția stilistică a vedetei, ci și evoluția fizică. Și vă dăm un indiciu: a trecut de la o tunsoare bob, la un păr lung, brunet și strălucitor!


Cum arăta Gabriela Cristea la debutul în carieră, înainte să aibă copii și să se mărite

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani. S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea’

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…'

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Este foarte greu de întreținut'


În anul 1994, pentru prima dată în poziția de prezentator, Gabriela Cristea modera emisiunea „Eurovision’. Încă de la primele sale apariții oamenii au plăcut-o tare mult pe Gabriela, iar dovadă au stat cifrele uriașe pe care emisiunile prezentate de soția lui Tavi Clonda le-au atins. Totuși, deși are foarte mulți fani, nu mulți dintre aceștia știu cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu toți acești ani.


La fel de caldă și carismatică, Gabriela Cristea avea grijă să respecte tendințele vremii! Era îmbrăcată ca la carte și mare ne-a fost mirarea să aflăm că nu avea stilist sau recuzită. Da,da, ați văzut bine! Gabriela Cristea își compunea singură ținutele, cu hainele pe care și le aducea de acasă.


La capitolul fizic, vedeta nu s-a schimbat prea mult. Pare că este la fel de tânără ca în 1994, dar o trădează cele două fetițe pe care le are alături de Tavi Clonda! Părul său brunet, lung și sănătos, invidiat de multe doamne arăta, acum 27 de ani, extrem de diferit! Era șaten și scurt, singurul lucru care a rămas la fel fiind cărarea pe mijloc!

Ce emisiuni a prezentat Gabriela Cristea

Debutul Gabrielei Cristea a fost la TVR, în anul 1994, atunci când vedeta a prezentat concursul Eurovision. Ulterior, până în februarie 1996, superba brunetă a prezentat mai multe emisiuni de divertisment și un matinal de succes la Tele 7abc.


Vreme de 4 ani, Gabriela Cristea a fost PR Manager la ProTV și a prezentat o emisiune. Între anii 2000 și 2005, prezentatoarea TV a stat la cârma știrilor sportive și a unui matinal, la B1 TV. 11 ani, din 2007 până în 2018, Gabriela Cristea a prezentat show-ul „Noră pentru mama’, care i-a adus un val imens de popularitate.


Transformat în „Te vreau lângă mine’, reality show-ul de la Kanal D i-a căzut de hac chiar și prezentatoarei, care și-a cunoscut acolo soțul- pe Tavi Clonda. Ulterior, a mai prezentat „Te iubesc de nu te vezi’, „Like a star’ și acum este moderatoarea emisiunii „Mireasa-Urzeala Soacrelor’.