Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea și-a luat fanii prin surprindere, publicând o fotografie din tinerețe. Deși imaginea datează de acum 20 de ani, prezentatoarea de televiziune era la fel de frumoasă și radiantă ca acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și are o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Debutul în televiziune a avut loc în anul 1994, când bruneta prezenta concursul Eurovision. Rolul de prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama' a consacrat-o pe aceasta în rândul telespectatorilor români. În 2008 s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, însă 5 ani mai târziu, cei doi au pus capăt căsniciei.

gabriela-cristea-1gabriela-cristea-1

Acum, prezentatoarea și-a luat fanii prin surprindere, publicând o fotografie de la începutul carierei sale. Iată cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe!

Citește și: De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express:„Vom vedea la anul, dar, până atunci…'

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după 7 ani de căsnicie:„Unul dintre noi trebuie să spargă gheața'

Citește și: Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie: „Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama…'

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme: „Nu mă pot lăsa de tot de…”

Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe

Pe pagina sa de Instagram, Gabriela Cristea a postat o fotografie de pe vremea când era la început de carieră, fiind surprinsă alături de alți patru colegi de breaslă. Aceasta a lansat o provocare urmăritorilor săi, cerându-le să ghicească cine sunt personajele lângă care stătea.

În urmă cu 20 de ani, prezentatoarea nu arăta cu mult diferit față de cum arată astăzi. Încă de atunci, Gabriela Cristea își purta părul drept, lăsat pe spate. În secțiunea de comentarii, urmăritorii au complimentat-o neîncetat.

„Ce am găsit eu aici?!? Cred că poza asta are 20 ani. Cine ghicește personajele?', a scris bruneta pe rețelele de socializare.

„Eu am fost cea care a bătătorit calea divertismentului'

Într-un interviu mai vechi, Gabriela Cristea a declarat că, în televiziunea din România, ea a fost cea care a „bătătorit' calea divertismentului. La aceea vreme, mărturisește ea, singurul obiectiv era de a duce emisiunile cu bine la capăt, fără a lua în calcul partea financiară.

„Îmi aduc aminte că prezentam o emisiune matinală, „Buna dimineata România', alături de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau în post Mircea Badea, Teo și nici Mihaela Rădulescu, ei au ajuns acolo mult mai târziu. Eu am fost cea care am bătătorit prima calea divertismentului și mă bucur că am facut acest lucru.

A fost greu la început, dar și frumos, am făcut multe sacrificii. La vremea respectivă, nu ne gândeam la bani sau la glorie, ci pur și simplu, doream să ne iasă cât mai bine show-ul', a declarat Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Cristea, dezamăgită pe plan sentimental

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a făcut noi dezvăluiri din timpul căsniciei cu Marcel Toader. Aceasta a recunoscut că a fost victima abuzurilor fizice și verbale. Procesul de divorț s-a transformat într-un scandal mediatic, Gabriela Cristea susținând că a avut mult de suferit, iar recuperarea a durat o perioadă lungă de timp.

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10!

În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez',  a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton