Cum arată Gabriel Cotabiță la 4 ani de la accidentul cerebral. În 2015, artistul a stat o lună în comă

.

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a primit o nouă şansă la viaţă. Artistul a suferit un accident vascular şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, medicii fiind extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. La patru ani după acel moment, Gabriel Cotabiţă este complet refăcut.

‘Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi’, a povestit Gabriel Cotabiță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a stat în comă o lună, timp în care doctorii au făcut și imposibilul pentru a-l salva, iar familia și prietenii au recurs la rugăciuni comune pentru a se întâmpla o minune.

Minunea a făcut ca acel procent de 1% şanse de supravieţuire să crească până la 100% şi astăzi, la 4 ani de când a trecut pe lângă moarte, artistul să-şi fi revenit complet. Susţine concerte, iubeşte, se bucură de viaţă şi consideră că trebuie să profite la maxim de noua şansă la viaţă pe care a primit-o.


În 2017, Cotabiţă s-a însurat cu iubita lui, Alina.