Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele: „A durat 25 de minute operația”

.

Flavia Mihășan s-a lăsat pe mâinile medicului estetician pentru o intervenție pe care-și dorea să o facă de mult timp. Fosta asistentă TV a decis să-și taie pleoapele, operație cunoscută sub denumirea de blefaroplastie. Extrem de deschisă cu fanii ei, fosta vecină de la „Neața cu Răzvan și Dani' le-a dezvăluit cum arată și cum se simte acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Flavia Mihășan a ajuns pe mâinile medicului estetician pentru a-și face o intervenție din ce-n ce mai cunoscută în rândul vedetelor. Vedeta a apelat la serviciile specialiștilor pentru o operație de blefaroplastie. Procedura presupune tăierea pleoapelor și, spune fosta asistentă TV, nu doare deloc.

Flavia Mihășan e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta a rămas la fel de îndrăgită de public și după încheierea colaborării cu cei de la „Neața cu Răzvan și Dani’. În timp, și-a format o comunitat uriașă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, loc în care e foarte activă. De curând, vedeta a mărturisit că și-a tăiat pleoapele.


Citește și: Flavia Mihășan a respins patru bone:'Nu au trecut testul'. Ce pretenții are fosta asistentă de la Neața

Citește și: Flavia Mihășan regretă că nu-și poate vizita părinții, care locuiesc în Italia de ani buni:'Cel mai tare mă sperie gândul că unii oameni nu au înțeles nimic din experiența asta' / INTERVIU

Citește și: Alex Zănoagă și Simina Loica divorțează. Actele au fost depuse la tribunal:„O să divorțăm în instanță, că este și un copil la mijloc’


Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Flavia Mihășan, pe mâinile medicului estetician

Așadar, la vârsta de 38 de ani, Flavia Mihășan s-a decis să-și facă o procedură de ordin estetic. Vedeta a apelat la specialiștii în domeniu, pentru a scăpa de o imperfecțiune de la nivelul feței. Fosta asistentă TV și-a tăiat pleoapele, operație cunoscută ca blefaroplastie.


„Este o procedură foarte simplă, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxată cu chestiile astea, pentru că am încredere în medici. Mi-am făcut-o pentru că mi-o doream de mult timp și nu am avut timp până acum să fac chestia asta.

E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toată viața. Dacă tu ești bine, și copiii sunt bine, cam asta e concluzia la care am ajuns eu de când sunt mamă’, a declarat Flavia Mihășan, pentru Spynews.

Vedeta și-a tăiat pleoapele

Potrivit spuselor Flaviei Mihășan, operația a durat 25 de minute. În acest interval de timp, medicul estetician i-a îndepărtat surplusul de țesut de pe pleoapa inferioară. Vedeta nu a simțit nicio durere și, pe lângă asta, nici recuperarea nu durează foarte mult.


„A durat 25 de minute operația. Nu e absolut nimic, nu te doare nimic. Nu durează mult nici recuperarea, durează foarte puțin totul, poți să mergi la birou luni, dacă faci intervenția joi sau vineri. E chiar indicat să aplici produse de machiaj’, a adăugat ea.


Ce dietă ține Flavia Mihășan

Recent, Flavia Mihășan, mamă a doi copii, a dezvăluit care sunt secretele ei de frumusețe și cum reușeste să se mențină în formă. Vedeta a mărturisit că a făcut sport chiar și în timpul sarcinilor. De asemenea, frumoasa blondină a renunțat, de peste 20 de ani, la carne.

Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă. Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă! Am slăbit foarte bine. Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni. Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii.


Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta., a declarat Flavia pentru EGO.

Flavia Mihășan este adepta sportului încă de când era mică. Vedeta a mărturisit că în timpul celor două sarcini nu i-a fost greu deloc să facă sport, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină în formă. Viața de mămică este una dificilă, dar vedeta se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii ei.


„Fac sport de când eram copil. Nu am putut să mă opresc nici măcar în timpul sarcinii. Bine, nu am făcut în ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, făceam pilates cât puteam. Există exerciții speciale pentru femeile însărcinate. Imediat după sarcină, după cele 6 săptămâni m-am reapucat, ușor, ușor. Corpul meu este obișnuit cu genul acesta de mișcare și mă dor oasele dacă nu fac. Mă doare spatele, mă doare gâtul. Pentru mine, mișcarea este esențială., a mai declarat Flavia Mihășan.

Sursă foto: Libertatea, Instagram