Incredibil cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la 15 ani! Ayan este plin de mușchi

.

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar această sintagmă se potrivește perfect în cazul Mihaelei Rădulescu și al fiului său, Ayan Schwarzenberg! La doar 15 ani, Ayan este un pachet de mușchi.

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a realizat mai multe ședințe foto alături de Ayan Schwarzenberg, fiul ei și al lui Elan pentru revista VIVA!, iar prima dintre ele a avut loc la doar două luni după ce vedeta a devenit mamă. După mutarea la Monaco, Mihaela a devenit mult mai zgârcită, fotografiile cu Ayan fiind tot mai rare. Acum însă, fiul ei are 15 ani și cont personal de Instagram cu 22.000 de urmăritori, unde postează fotografii în care își ține la curent fanii cu activitățile sale sportive. Evident, asta nu este o surpriză, pentru că atât mama lui, Mihaela, cât și iubitul ei, Felix Baumgartner, sunt doi împătimiți ai mișcării și ai adrenalinei.


Ayan Schwarzenberg e un împătimit al sporturilor extreme. La fel ca mama lui!

Mihaela a fost un bun exemplu pentru Ayan, așadar puștiul se poate lăuda că până la 15 ani a experimentat deja skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting, hochei și multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) și Muay Thai. La un moment dat, Mihaela a postat o fotografie care îl înfățișa pe Ayan pe marginea unei stânci înalte, cu un mesaj ironic: „Sunt așa o influență proastă pentru băiatul meu : ))', menit evident să le închidă gura celor care de-a lungul timpului au tot comentat despre stilul de parenting al vedetei. De fapt, Mihaela are o relație foarte bună cu Ayan, după cum a povestit chiar ea într-un interviu VIVA!':


„Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună(…) Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire'.

Anul acesta, Ayan va împlini 16 ani, este un pachet de mușchi, dar, în egală măsură, și un elev eminent, și seamănă deja cu un star de cinema, semn că influența mamei sale a contat…


Foto: Instagram, arhiva VIVA!