Cum arată fiul lui Liz Hurley, la 18 ani. A moștenit 590 de milioane de dolari de la tatăl lui și e de o frumusețe rară

.

Damian Charles Hurley este copia fidelă a mamei lui, iar la 18 ani s-a trezit milionar peste noapte după ce a moștenit 590 de milioane de dolari de la tatăl său, care s-a sinucis în vara acestui an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Multimilionarul şi producătorul de filme Steve Bing, care s-a sinucis, în vara lui 2020, s-a luptat cu tatăl lui, doctorul Peter Bing, pentru ca Damian să moştenească averea lui de 590 milioane de dolari.


Deşi iniţial nu l-a recunoscut, ba chiar a rupt relaţia cu Liz Hurley, când a aflat că e însărcinată, în ultima perioadă a vieții sale, afaceristul de 55 de ani revenise la sentimente mai bune faţă de fiul său.

Steve Bing a acceptat să-i plătească fiului 110.000 $ pe lună într-un fond la care să aibă acces după ce a împlinit 18 ani, la 4 aprilie, potrivit gsp.ro. Moștenirea care îi revine, în mod normal, lui Damian este de 590 de milioane de dolari.

Tânărul pare să calce pe urmele mamei sale și a apărut deja în câteva episoade din serialul The Royals’, unde a jucat și Liz Hurley, în urmă cu doi ani. Atunci când nu pozează pentru campanii publicitare, Damian își surprinde fanii de pe conturile de socializare cu look-ul său irezistibil. 


Citește și:

Andra Volos, acuzații la adresa Ellei de la Puterea Dragostei: ‘O prietenă a luat-o din mașină de la bărbatul ei’

Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip


Actorul Dominic West divorțează, după ce a fost suprins sărutându-se cu Lily James. Soția lui a cerut divorțul

Banii nu i-au adus fericirea lui Steve Bing

Cunoscut pentru finanțarea filmului „The Polar Express’, al lui Tom Hanks, în care a investit 80 de milioane de dolari, a producției lui Sylvester Stallones, „Get Carter’, și a documentarului muzical al lui Martin Scorsese, „Shine a Light’, dar și în calitate de coautor al comediei „Kangaroo Jack’, milionarul Steve Bing (55) și-a încheiat socotelile cu viața pe fondul unei depresii accentuate.


Conform Daily Mail, acesta ar fi recurs la gestul extrem pe fondul depresiei accentuate de izolarea din perioada pandemiei, care a dus la lipsa contactului uman. Moștenitor al unei averi de 600 de milioane de dolari, încă de la vârsta de 18 ani (a fost nepotul magnatului imobiliarelor Leo S Bing), producătorul a fost, de asemenea, un cunoscut filantrop. Bing a avut doi copii – un fiu, Damian, a cărui mamă este Liz Hurley, și Kira, născută din relația cu jucătoarea de tenis Lisa Bonder.


În pofida trecutului lor furtunos, Liz i-a adus tatălui fiului ei un tribut emoționant.

„Deși am trecut prin niște momente dificile, tot ce
contează este amintirea unui bărbat gentil și bun. În ultimul an, am
devenit din nou apropiați. Ultima oară am vorbit când fiul nostru a
împlinit 18 ani. Acestea sunt niște vești devastatoare și le mulțumesc
tuturor pentru mesajele frumoase’,
a scris Liz Hurley pe contul ei de socializare.