Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, la 21 de ani. Garcea este un tată protector: "Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere!"

 Dumba Gabriela
.

Mugur Mihăescu este un tată fericit, dar și foarte protector. Actorul, cunoscut mai cu seamă în urma personajului Garcea de la Vacanța Mare, are o fiică de 21 de ani de care este foarte mândru și își avertizează viitorul ginere că nu va fi ușor să-i câștige simpatia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 53 de ani, Mugur Mihăescu este un tată mândru de fiica lui, Ivona, în vârstă de 21 de ani. Actorul spune că i-a acordat tot timpul libertatea de care are nevoie și a lăsat-o să de descurce singură în situații cheie. Tânăra este deja pe picioarele ei și a absolvit anul acesta Universitatea din Bath, Marea Britanie, specializarea Business Administration (Administrarea Afacerilor).

Ivona trăieşte şi lucrează, din 2016, în Regatul Unit, dar aleargă acasă, în braţele părinţilor ori de câte ori simte nevoia. Chiar dacă, mai nou, a devenit independentă financiar de ai săi.

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi', a declarat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

„Garcea” spune că nu a fost niciodată părintele sufocant, mereu atent la fiecare mișcare a copilului și i-a acordat libertate deplină, așa încât să învețe prin proprie experiență care sunt cele mai bune decizii pentru viața ei.

„Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă. Nu i-am spus fă asta sau asta, ia-o la dreapta sau la stânga. Nu, ea a ales mereu ce a considerat că e mai bine pentru ea! Nu m-aş fi supărat pe ea nici dacă ar fi ales să devină măturător. E nevoie şi de aşa ceva. Mai important e să-ţi faci treaba bine. Dar bagajul cu care a plecat la drum, ei bine, ăla e de la mine şi de la mama ei!‘‘, a mai declarat Mugur Mihăescu.

ce-fata-frumoasa-are-garcea-de-la-vacanta-mare-mugur-mihaescu-e-mandru-9239ce-fata-frumoasa-are-garcea-de-la-vacanta-mare-mugur-mihaescu-e-mandru-9239

„Voi şti mereu dacă Ivona mea e fericită'

Mugur Mihăescu spune că pentru el nu va conta dacă viitorul ginere e român sau chinez și nici dacă vor alege să trăiască în România sau oriunde în altă parte. „Voi şti mereu dacă Ivona mea e fericită. Dacă voi citi bucuria de a trăi în ochii ei, atunci totul e în regulă. Dacă nu…!', îşi explică el strategia.

Cât despre actualul iubit al fiicei sale, Vlad Ioan, Mugur Mihăescu spune doar atât: „e fratele meu mai mic!'. Şi adaugă, ca un posibil avertisment cu valabilitate eternă: „Va fi greu să mă păcălească viitorul ginere. V-o garantez, fiindcă în tinereţe am aflat la rândul meu, cam toate misterele acestei vieţi, şi mai ales cum poţi intra în graţiile unei femei, tu, un urât de felul tău!‘‘.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton