Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu. Ana are 13 ani

.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar rodul dragostei lor este Ana. Fiica lor are 13 ani și este cel mai frumos cadou pe care viața i l-a făcut artistei, după cum ea mărturisea acum ceva timp. De altfel, odată ce a devenit mamă, Carmen Trandafir s-a retras încet, încet din viața publică și s-a dedicat familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Carmen Trandafir și Emil Grădinescu este una atipică, în sensul în care, deși a fost dragoste la prima vedere și au știut tot timpul că sunt făcuți unul pentru altul, nu au simțit nevoia să se căsătorească. Au făcut acest pas abia când fiica lor avea trei ani.


„Am primit cadoul suprem şi viaţa mea s-a împlinit în urmă cu 12 ani, când am aflat că sunt însărcinată, şi asta s-a întâmplat tot de ziua mea. Aveam pe atunci 33 de ani. Nu voi uita niciodată acel minunat moment', declara Carmen Trandafir anul trecut, în ziua în care împlinea 45 de ani.


Carmen și Emil au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și au făcut pasul spre căsătorie atunci când au simțit amândoi că este timpul, nu de gura lumii.

Erau deja de patru ani împreună și toată lumea se întreba când și dacă se căsătoresc, însă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au refuzat să se conformeze lui „așa trebuie’.

‘Eu mereu mi-am ținut viața personală secretă. Mama avea
mereu grijă de relațiile mele, dar în cazul lui Emil nu a fost așa.
Acolo a fost o aprobare tacită. Totul a venit de la sine, ne-am plăcut
foarte mult din prima. La început simțeam că nu vrem căsătorie și că ne
simțim foarte bine așa. Eu îmi doream o relație, dar nu cu acte. Emil,
la fel, nu prea își dorea atunci copil și am zis că de ce să ne legăm la
cap’,
a spus Carmen Trandafir la Antena Stars.


Abia când a venit pe lume fiica lor, Ana, au simțit amândoi că poate ar fi timpul să se căsătorească, însă cererea oficială a venit abia când fetița avea trei ani.


‘Iar în momentul în care am avut-o pe Ana ne-am dorit-o mult. Am zis că nu ne suntem de ajuns noi doi și fără să ne-o spunem, parcă, ne-am transmis că a fost cazul’, a spus artista.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:’E urât să vadă copiii’/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii:„Dovada supremă de iubire

Citește și: Cum arată acum Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.A postat o imagine cu fiul ei, Luca, și Asiana Peng


Astfel, Carmen Trandafir și Emil Grădinescu s-au căsătorit în 2011 în
cadrul unui eveniment de vis, la care au luat parte toți cei dragi.

‘Întâi copilul, iar apoi căsătoria habar nu am cum a venit. După trei ani de copil, Emil m-a cerut. Nu i-am dat răspunsul în noaptea aceea, iar a doua zi i-am spus că știu cum va arăta rochia și că vreau o petrecere doar cu prieteni’, a spus Carmen Trandafir.

„M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit, a mai spus Carmen.


Carmen era îndrăgostită de Emil de la TV

Înainte de a începe o relație propriu zisă cu el, Carmen recunoște că
era îndrăgostită de Emil de la TV și îi urmărea fiecare apariție, în
calitatea sa de comentator sportiv.


„Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira
picioarele, a spus, râzând, Carmen. „Am stat de vorbă ca niște prieteni,
el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă
muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a
lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil
este exact genul meu, trage acasă
, povestea artista acum ceva timp, la Acces Direct.

„Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate.


Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta, a mai spus Carmen Trandafir.

foto: Facebook Carmen Trandafir