Cum arată fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer, la 4 ani

 Dumba Gabriela
.

Irina Nicolae și Marius Vizer sunt foarte protectori cu fiica lor în vârstă de patru ani, Scarlett Maria! Cântăreața are mereu grijă să nu-i arate chipul pe rețelele de socializare și de fiecare dată când postează fotografii cu fiica ei, îi protejează fața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Nicolae (43 de ani), fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer (63 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo, sunt foarte discreți când vine vorba despre fiica lor. Scarlett Maria nu a apărut pe rețelele de socializare cu chipul la vedere.

53535353

Cum arată Scarlett Maria, fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer

Rare sunt ocaziile în care Irina Nicolae le arată fanilor de pe Instagram imagini cu fetița ei. Zilele trecute însă, Irina nu a rezistat tentației de a le arăta tuturor ce fetiță adorabilă are, așa că a publicat pe Instagram o imagine cu Scarlett Maria. Însă, cu chipul acoperit.

Fetița este blondă, are părul lung, iar ținuta o face mai adorabilă decât este: fundiță roz, pantofiori roz și rochie în aceeași culoare. Familia, stabilită la Budapesta, se pare că a fost de curând într-o vacanță exotică, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și: De ce voturile juriului din România și ale altor 5 țări au fost anulate, la Eurovision 2022. EBU: „Un juriu a votat pentru aceleaşi cinci ţări în Top 6'

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express. Ce schimbări aduce noul sezon

Cum a ales Irina Nicolae numele Scarlett Maria pentru fiica sa

Într-un interviu despre sarcină, naștere și fetița ei, Irina Nicolae a spus de ce a ales acest nume, care ne duce cu gândul la Scarlett OHara, din pelicula „Pe aripile vântului'.

„Am ales cu inima, aşa cum am simţit. În urmă cu foarte mulţi ani am cunoscut o fetiţă care purta acest nume şi mi-a rămas întipărit în minte şi în suflet. Al doilea nume, Maria, l-am ales după numele Fecioarei Maria, care mi-a ascultat rugăciunile şi am primit o fetiţă superbă.

Când am rămas însărcinată, am ştiut că va fi fetiţă. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat', declara Irina Nicolae acum ceva vreme.

Al Bano i-a cântat „La mulți ani!” fiicei Irinei Nicolae

Ziua de 2.02.2022 a fost cu atât mai specială pentru Irina Nicolae și Marius Vizer pentru că a fost ziua de naștere a fiicei lor!

Scarlet Maria a împlinit patru ani și a primit o petrecere luxoasă, cu invitați numai unul și unul. Celebrul Al Bano s-a numărat și el printre cei care i-au cântat „La mulți ani!' fetiței lui Marius Vizer.

Căsătoriți din 2015, dar împreună din 2002, Irina Nicolae (43 de ani) și Marius Vizer (63 de ani) locuiesc la Budapesta de mulți ani.

Pe 2 februarie 2018 a venit pe lume Scarlet Maria, copilul care a devenit Universul lor, așa că în fiecare an aniversarea micuței devine prilej de sărbătoare, cu invitați aleși pe sprânceană.

În acest an, la ziua fetiței au fost prezenți, cum era de așteptat, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care nu sunt doar buni prieteni ai cuplului Irina Nicolae – Marius Vizer, dar și familie. Valentina și Cristi Borcea au fost cununați de Marius Vizer și de Irina Nicolae, la Budapesta, în anul 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton