Cum arată fiica lui Catrinel Menghia. Caroline Léon are 3 ani și seamănă izbitor cu mama ei

.

Cum arată astăzi fiica lui Catrinel Menghia. Cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată în luna februarie a anului 2019. La aproape 4 ani, Caroline Léon a cucerit deja internetul, iar asemănările dintre ea și mama sa sunt izbitoare. Iată ce imagini emoționante a postat Catrinel Menghia cu fiica ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Catrinel Menghia și Massimiliano di Lodovico formează un cuplu de nouă ani și au devenit părinții unei fetițe superbe pe 25 februarie 2019. De câțiva ani buni, cunoscutul fotomodel a renunțat la România și s-a mutat în Italia, acolo unde și-a consolidat o carieră și în catorie. Pe rețelele de socializare, aceasta postează adesea fotografii cu fiica sa, care este pasionată de sporturile de iarnă. Micuța Caroline Léon o însoțește pe mama ei peste tot și, nu de puține ori, cele două au fost surprinse împreună pe covorul roșu și pe coperta unor publicații internaționale.


Cum arată astăzi fiica lui Catrinel Menghia. Într-un interviu mai vechi, vedeta susținea că este o mamă protectoare și face tot posibilul să fie cât mai prezentă în viața fiicei sale, deși are un program de muncă destul de încărcat. La sfârșitul lunii februarie, Caroline Léon va împlini vârsta de 4 ani.

Citește și: Catrinel Menghia a primit premiul special la Festivalul de Film de la Roma pentru regia scurtmetrajului „Ossa/Bones'


Citește și: Catrinel Menghia, însoţită de fiica ei, la Festivalul de la Cannes.Imagini adorabile cu Caroline Léon

Citește și: În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României:'Reacția lui a spus totul'

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023.E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Cum arată astăzi fiica lui Catrinel Menghia


Pe contul său de Instagram, vedeta publică numeroase imagini cu fiica ei. La trei ani, se pare Caroline Léon este deja obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu aparatul de fotografiat. Micuța a moștenit trăsăturile mamei sale și este pasionată de sporturile de iarnă. În imaginile făcute publice, aceasta a fost surprinsă la patioar și chiar a obținut o medalie la un concurs dedicat copiilor.

„Aveți grijă! Mușcatul medaliei va deveni tradiție’, a scris fotomodelul, în dreptul imaginilor cu fiica ei.


Exact ca mama ei’, „Atitudine de campioană’, „Frumoasă ca mama ei’, „Superbă’, „Este atât de drăgălașă’, „Ce dulce e’, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cum s-au cunoscut actrița și tatăl fiicei sale


Fotomodelul și producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico formează un cuplu din anul 2012. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, iar relația a început câteva luni mai târziu. Catrinel Menghia a câștigat premiul Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului  „Ossa/ Bones, realizat împreună cu Daniele Testi, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști italieni.

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala’, a povestit Catrinel Menghia în urmă cu câțiva ani pentru Adevărul.

Sursa foto: Instagram