Cum arată Fetița Zurli, fără costumații și machiaj. E actriță și are 33 de ani

 Dumba Gabriela
.

Toți copiii o iubesc pe Fetița Zurli, însă puțină lume știe cum arată, într-o zi obișnuită, actrița Vero Căliman, cea care dă viață personajului din Gașca Zurli. Fetița Zurli poartă codițe și haine colorate, dar Vero Căliman renunță la această imagine în timpul său liber. Cum arată Fetița Zurli, fără costumații și machiaj?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Vero Căliman, actrița care îi dă viață personajului devenit celebru datorită programului Gașca Zurli are 33 de ani și publică des imagini din viața sa de zi cu zi. Vero Căliman a publicat recent pe contul său de Instagram o fotografie în care nu poartă machiaj, zâmbetul fiind singurul pe care îl are în comun cu Fetița Zurli. Altfel, este greu de asociat imaginea sa cu cea a Fetiței Zurli.

fetita-zurlifetita-zurli

Fetiţa Zurli are o energie debordanta. E mereu veselă, ştie o mulţime de poezii şi cântecele pentru copii de toate vârstele, vine mereu cu idei de jocuri şi activităţi care sunt pe placul chiar şi celor mai mofturoşi puşti.

Fetita Zurli adora sa transmita tuturor „Pupici cu sclipici”, este neastamparata si mereu pusa pe sotii.

„Fetița Zurli este cea mai drăguță fetiță din lume! Ea e ca orice alt copil!

Cel mai mult îi place să cânte și să danseze, să inventeze jocuri, să asculte povești și să mănânce înghetată și să petreaca timp cu prietenii ei și sa mearga la gradinita și sa faca multe multe glume și sa…e o lista luuunga…! Îi place tare mult gluma cu „aucilica mamaliga'!', este descrierea oficială a Fetiței Zuril, personajul căruia Vero Căliman i-a dat viață acum mai bine de 10 ani și pe care continua să-l interpreteze cu dragoste și bunădispoziție.

Cum arată Fetița Zurli, fără costumații și machiaj

Vero Căliman s-a născut în Roman, din județul Neamț, la 1 octombrie 1988.

Vero Căliman a absolvit în 2010 Facultatea de Arte, secția Actorie, la Universitatea Hyperion din București.

Tot atunci, ea a devenit parte din îndrăgitul proiect Gașca Zurli. De atunci, Vero Căliman i-a cucerit pe copii, dar și pe adulți, cu energia și spiritul ei ludic.

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile/ EXCLUSIV

Citește și:  Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…'

Cum a luat naștere proiectul „Gașca Zurli'

Fenomenul Gașca Zurli a fost creat de Mirela Retegan (Tanti Prezentatoare), în urmă cu mai bine de 15 ani.

„Mie mi-au plăcut copiii dintotdeauna. Eu am vrut să mă fac educatoare și acum 15 ani, când fetița mea era mică, pentru că eu o creșteam pe Maya într-un mod extrem de jucăuș și pentru că împachetam într-un joc, într-un cântec și într-o poveste lucrurile importante.

Am realizat la oamenii din jurul meu că ei nu știau să facă asta și că e un talent să știi să te joci cu copiii, să le creezi personaje și povești. Și mi-am dat seama că mie mi-a dat Dumnezeu acest talent.

Și așa am construit Zurli. Zurli are succesul pe car eîl are pentru că e făcut din fiecare celulă a mea. Eu l-am făcut acasă pentru Maya', a declarat Mirela Retegan la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton