Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Charlotte îi seamănă leit mamei sale

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. În urmă cu mai mulți ani, afaceristul și frumoasa actriță au trăit o pasională poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță, pe Charlotte, care locuiește cu mama sa, în Italia. Pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a publicat câteva videoclipuri cu fiica sa, iar fanii au rămas uimiți de asemănarea incredibilă dintre cele două.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Timp de 3 ani, Matei Stratan și Mădălina Ghenea au format un cuplu, însă au ales să meargă pe drumuri separate. Din relația lor a rezultat o fetiță superbă, care a împlinit vârsta de 5 ani. Micuța locuiește alături de mama sa, în Milano, și vorbește deja 4 limbi. Frumoasa actriță este extrem de preocupată de educația fiicei sale și, deși a mărturisit că nu este ușor să crească singură un copil, face tot posibilul ca cea mică să fie fericită. Pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a postat câteva videoclipuri cu Charlotte în care s-a putut observa relația extrem de apropiată dintre cele două.

ghenea-1ghenea-1

Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Actrița are o carieră impresionantă și este o mamă împlinită. Charlotte a moștenit frumusețea mamei sale și pare să-i calce pe urme.

Citește și: Ce decizie a luat Mădălina Ghenea, după ce a ajuns la spital, cu perfuzii:„Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar…'

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții:„Oboseala devine un plus'

Citește și: Turist, nevoit să plătească separat gheața din paharul cu suc, la Mamaia. Cât a costat

Citește și: Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.Riscă să-i fie amputat piciorul

Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani

În filmulețe publicate pe pagina sa de Instagram, Mădălina Ghenea își alintă fetița, iar aceasta se bucură de toată atenția mamei sale. Charlotte a crescut vizibil, iar asemănările dintre cele două nu pot trece neobservate.

În urmă cu ceva timp, aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre rolul de mamă singură. Aceasta a recunoscut că nu este ușor, însă beneficiază de tot sprijinul mamei sale.

„Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc', a spus Mădălina Ghenea, în urmă cu ceva timp.

Mădălina Ghenea a fost internată în spital

La mijlocul lunii iulie, Mădălina Ghenea a fost internată în spital. La acea vreme, aceasta a susținut că își va anula toate proiectele în care era implicată și că își va dezinstala, temporar, rețelele de socializare.

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate.

Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând prieteni', a susținut atunci actrița, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton