Cum arată fetiţa lui Ashton Kutcher şi a Milei Kunis la 1 an

 Florentina Liutic
.

Wyatt, fetiţa lui Ashton Kutcher şia Milei Kunis a împlnit de curând 1 an, iar tatal ei a dezvăluit o nouă fotografie cu micuţa.

 

wyatt3

 

Aceasta merge deja în picioare şi a fost surprinsă cu spatele, pe un pod, în timp ce arată ceva spre cerul albastru. „Este cea mai norocoasă fetiţă pentru că te are pe tine ca tată', a fost unul dintre numeroasele comentarii primite de Ashton pentru această fotografie însoţită de un mesaj de susţinere a proiectul Red Sand, care luptă împotriva traficului de fiinţe umane.

 

Ashton Kutcher şi Mila Kunis sunt unul dintre cele mai discrete cupluri, cei doi căsătorindu-se în secret după naşterea fetiţei. Pe perioada sarcinii, Ashton a încercat să-şi protejeze iubita de paparazzii care încercau să o fotografieze. Dupa naşterea lui Wyatt, actorul se dovedeşte un tătic minunat, implicat permanent în creşterea şi îngrijirea fetiţei lui, dar si extrem de protector.

 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton