Cum arată femeia de care Vladimir Putin a divorţat după 31 de ani. Liudmila s-a recăsătorit deja cu un tânăr!

.

Vladimir Putin şi Liudmila Shkrebneva au divorţat, oficial, în primăvara lui 2014, după ce erau despărţiţi în fapt de mai mulţi ani. Presedintele rus a declarat, la vremea aceea, că este vorba despre o decizie comună', dupa 31 de ani de căsătorie. Între timp, Liudmila s-ar fi recăsătorit deja cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr.

Vladimir Putin, a cărui viaţă privată este un subiect tabu pentru presa rusă, a surprins întreaga ţară, în iunie 2013, când a anunţat că divorţează de Liudmila. Preşedintele rus şi fosta primă doamnă au împreună două fiice Maria şi Katerina, născute în 1985 şi, respectiv, 1986.


În vârstă de 61 de ani, Liudmila Shkrebneva s-a recăsătorit, de doi ani deja, cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani şi locuieşte cu acesta într-o vilă impresionantă din sudul Franţei, după cum arată o anchetă a Organised Crime and Corruption Reporting Project.

Fosta soție a președintelui Vladimir Putin, în prezent Ludmila Ocheretnaya, ar fi dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran’. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură’, ar fi povestit femeia, potrivit Telegraph.md.


Aceasta ar mai fi dezvăluit că a încercat de mai multe ori să înainteze un divorț, dar pentru ai fi „închisă gura’, era imediat internată într-o clinică de psihiatrie.

„Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii. Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo.’, ar fi povestit Ludmila.