Cum arată fata lui Virgil Ianțu. La 16 ani, Iasmina are primul iubit

.

La aproape 16 ani, Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, are o mulțime de planuri de viitor și chiar dacă nu ar spune nu televiziunii, adolescenta este atrasă de alt domeniu. Pasionată de modă, fata lui Ianțu visează să devină creatoare de modă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jasmina nu apare des la TV, merge la școală, se bucură de adolescență și este fericită că este fiica lui Virgil Ianțu. Tinerei i-ar plăcea să cânte, însă moda o atrage mai mult și speră că, într-o zi, vor defila pe podiumul marilor festivaluri de modă din lume manechine purtând haine semnate de ea.


„E foarte bine să fii fata lui Virgil Ianțu, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată., ne-a spus fata prezentatorului TV, în urmă cu ceva timp.


Jasmina Ianțu coase hainele, le taie și le modifică după bunul ei plac.

‘Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez., a spus Jasmina.

Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV’, a mai mărturisit Jasmina.


Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:’Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă’ / INTERVIU

Citește și: Virgil Ianţu – Despre probleme, cu un învingător

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…

„Vorbim despre absolut orice’

Virgil Ianțu mărturisește că are o relație excelentă cu fiica lui și că între ei există o comunicare perfectă.


„Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă’, spune Ianțu.

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana, sunt împreună de peste 15 ani și au și o fiică, Iasmina, însă cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Aceștia își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.


Virgil Ianțu spune că problemele pe care le-a întâmpinat cu fiica lui, în perioada dificilă a adolescenței, nu sunt diferite de ale altor părinți cu copii de aceeași vârstă.

„Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi. Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă’, spunea Virgil Ianțu acum ceva timp.


Cine este iubitul Jasminei Ianțu

La nici 16 ani, Jasmina Ianțu este îndrăgostită și nu are nici o problemă în a-și asuma sentimentele. Astfel, de ziua tânărului, fiica lui Virgil Ianțu i-a declarat iubirea pe Instagram.

„Te iubesc până la lună şi înapoi', a i-a scris Jasmina tânărului, care pare să aibă vârstă apropiată de a ei. Cei doi se sărută şi îşi fac declaraţii frumoase și au postat totul pe rețelele de socializare.