Cum arată fata Corinei Dănilă, la 18 ani. Rianna va da BAC-ul anul acesta

.

Fata Corinei Dănilă este de-o frumusețe răpitoare, la fel ca celebra ei mamă. Rianna s-a transformat într-o adolescentă superbă, moștenind trăsăturile fine ale îndrăgitei artiste. În prezent, tânăra are 18 ani. Ajunsă la vârsta majoratului, ea se pregătește de un eveniment important din viața ei, examenul de Bacalaureat, pe care-l va susține anul acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Fata Corinei Dănilă are acum 18 ani. Vedeta de la TVR 2 are cu ce să se mândrească, deoarece fiicea ei îi seamănă leit. Atât fizic, cât și la caracter. Rianna va susține anul acesta un examen important, cel de Bacalaureat, fiind elevă în clasa a XII-a. Artista nu are deloc emoții pentru ea, pentru că e convinsă că totul va fi bine.

Așadar, anul acesta, în vară, Corina Dănilă va trece din nou prin emoțiile examenului de Bacalaureat. Rihanna, fiica prezentatoarei de la TVR 2, e elevă în clasa a XII-a și se pregătește intens pentru această etapă. Cunoscând-o drept o fire ambițioasă, vedeta e sigură că fata ei se va descurca de minune, astfel că nu-și face griji.


Citește și: Cum a decis Corina Dănilă să dea la Teatru, deși se pregătise pentru Medicină:„A fost o revoluţie în familie’/ EXCLUSIV

Citește și: Corina Dănilă a vorbit deschis despre afecțiunea de care suferă:'A început să avanseze'

Citește și: Liviu Vârciu, replică usturătoare pentru Dorian Popa în direct, la TV:'Te-am băgat în televiziune. Ți-am dat banii mei'

Citește și: Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei ei, Anastasia.Ce gest emoționant a făcut Andra, de față cu toți invitații


Cum arată fata Corinei Dănilă, la 18 ani

Într-un interviu recent, Corina Dănilă a dezvăluit asemănările dintre ea și fiica ei, Rianna. A spus despre tânără că e la fel de empatică și de altruistă ca ea. În schimb, fiica vedetei e mult mai analitică decât celebra ei mamă. Deși prezentatoarea și-ar dori să iasă mai împreună, nu prea au timp.

„Rianna este un om bun, este empatică, iubeşte oamenii, vrea să ajute şi atunci când îi stă în putere o face. În rest… e mult mai analitică decât mine. Şi este ambiţioasă ca mine. Din păcate, ieşim rar împreună. Preferăm să ne petrecem acasă timpul liber pe care îl avem. Stăm în grădină şi purtăm discuţiile noastre. Împreună mergem şi la teatru. Rianna are timpul liber destul de limitat pentru că se pregăteşte pentru Bacalaureat’, a povestit Corina Dănilă, conform tvmania.ro.


Rianna va da BAC-ul anul acesta

Corina Dănilă prezintă emisiunea „Gala Umorului’ la TVR 2. Pe lângă acest show și spectacolele de teatru în care joacă, vedeta își alocă puțin timp și pentru ea, măcar o dată pe săptămână, mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

„Încerc să-mi fac timp doar pentru mine măcar o dată pe săptămână. Îmi închid telefonul şi îi anunţ pe cei dragi că pentru o oră-două nu voi răspunde. Fac diverse proceduri pe lângă tratamentul principal, de vitiligo’, a mai explicat artista.


Corina Dănilă, despre emisiunea ei de la TVR 2

În ceea ce privește emisiunea pe care o moderează la TVR 2, ce a ajuns deja la sezonul 17, Corina Dănilă susține că e poriectul ei preferat.

„Gala umorului este emisiunea mea de suflet şi mă bucur că, pe lângă provocarea de a fi prezentatorul unor momente de arhivă care au scris istorie în antologia umorului şi în care au jucat titani ai scenei şi filmului românesc.

În paralel, am ocazia să joc în scenete umoristice noi, alături de actori atât de respectaţi şi îndrăgiţi. Împreună cu Dorel Vişan, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Zeţa, Marius Rizea, Adrian Ciobanu şi colegul meu de prezentare, Dragoş Huluba, pregătim scenete care vă vor aduce relaxare şi bună-dispoziţie atât de necesare la început de weekend’, a conchis ea.


Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control

Corina Dănilă suferă de o afecțiune dermatologică autoimună, numită vitiligo. Pentru a o ține sub control, vedeta ne-a dezvăluit recent că încearcă să-i amelioreze efectele cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.


„Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete’, ne-a declarat Corina Dănilă, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram

Vezi rezultate BAC 2022!