Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 8 luni. Fosta asistentă TV nu a renunțat la aparițiile incendiare

.

Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 8 luni. De când a aflat că este însărcinată, Daniela Crudu este în al nouălea cer și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița în brațe. Pe rețelele de socializare, bruneta și-a luat fanii prin surprindere cu ultima apariție, căci și-a lăsat burica de gravidă la vedere și a pozat într-o ipostază provocatoare. Iată cum arată Daniela Crudu însărcinată în luna a opta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 8 luni. În luna octormbie a anului trecut, Daniela Crudu anunța că este însărcinată, după o lungă perioadă în care afirma că-și dorește să devină mamă. Fosta asistentă TV va avea o fetiță și plănuiește să nască într-o maternitate din România. Pe perioada sarcinii, bruneta nu a renunțat la activitatea ei de pe OnlyFans, mai ales că încasează câștiguri considerabile și are parte de susținerea tatălui fiicei ei.

Deși mai are puțin până la momentul nașterii, Daniela Crudu continuă să-și surprindă fanii cu apariții incendiare. În primele luni de sarcină, bruneta susținea că își dorește și al doilea copil și visa să aibă o fetiță și un băiețel.


Citește și: Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au filmat viitorii părinți

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Încă nu am aflat sexul copilului’. Cine este iubitul fostei asistente TV

Citește și: Anca Țurcașiu s-a sărutat pasional cu un dansator de la Antena 1, la Te cunosc de undeva: „Nu ne-am mai pupat până acum, dar…’

Citește și: Maria Andria este suspectă de cancer. Cântăreața s-a operat și așteaptă rezultatele biopsiei: „Au crescut niște formațiuni pe os, mă simt foarte rău’


Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 8 luni

Însărcinată în luna a opta, Daniela Crudu a postat o imagine în care apare cu burtica la vedere. Fosta asistentă TV poartă o ținută albă, sumară, este machiată strident, iar părul și l-a aranjat pe spate.

Nu demult, bruneta a anunțat că nu renunță la activitatea ei de pe platforma OnlyFans. Deși nu mai apare la televizor, Daniela Crudu are mai multe contracte de imagine și este activă în mediul online.


Daniela Crudu va naște în luna mai a acestui an și a decis ca pe fetița ei să o cheme Daiana. Bruneta își dorește să nască natural, la un spital din România.

Daniela Crudu va avea o fetiță și i-a ales numele

În urmă cu câteva săptămâni, Daniela Crudu anunța că va avea o fetiță și a făcut public numele pe care l-a ales pentru copilul ei. Bruneta a susținut că este nerăbdatoare să-și țină fiica în brațe și s-o integreze în activitățile pe care le desfășoară.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea’, a declarat ea.


Cine este iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu și iubitul ei formează un cuplu de mai bine de un an. Bărbatul este un afacerist român în vârstă de 27 de ani, iar de câțiva ani buni locuiește în Suedia. Cei doi apar destul de rar împreună, căci partenerul vedetei este o fire mai discretă și nu-și dorește să intre în atenția publică.


„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu’, dezvăluia Daniela Crudu despre partener.

Sursa foto: Instagram