„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”. Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani. S-a fotografiat complet naturală

.

Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani. Recent, pe contul personal de Instagram, criticul de modă a postat o fotografie în care apare în toată naturalețea. La 43 de ani, aceasta se află într-o formă fizică de invidiat, iar tenul ei este luminos și lipsit de riduri. Iată cum și-a surprins fanii pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani. Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi din țară. Canalul de Youtube al acesteia se bucură de un imens succes, fiind urmărit de sute de mii de persoane. Când vine vorba despre evenimentele mondene sau aparițiile televizate, criticul de modă a avut întotdeauna o apariție fără cusur. De-a lungul timpului, aceasta a susținut că nu-și impune restricții alimentare, ba chiar a recunoscut că este o mare amatoare de dulciuri. În videoclipurile postate pe Youtube, Dana Budeanu a criticat vedetele care exagerează cu editarea fotografiilor și cu operațiile estetice.


Când vine vorba despre make-up, vedeta este adepta unui look mai natural. Într-un interviu mai vechi, aceasta susținea că îi este teamă de intervențiile estetice la nivelul feței, îndemnându-le pe vedetele din țară să renunțe la injecțiile cu botox sau să rămână fidele unui singur medic estetician.

Citește și: Ce relație au Dana Budeanu și tatăl gemenelor sale, după divorț: „Totul a decurs și decurge…'


Citește și: Ce părere are Gina Pistol despre Dana Budeanu: „E o femeie foarte…'

Citește și: Cum se descurcă Smiley în rolul de tată. Gina Pistol: „Ei au ritualul lor în fiecare dimineață’

Citește și: Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani

Pe InstaStory, criticul de modă a postat o fotografie în care apare nemachiată, în dreptul căreia a scris o descriere sugestivă. La 43 de ani, Dana Budeanu se bucură de un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. Se pare că trecerea timpului nu o afectează deloc pe aceasta, căci chipul ei este lipsit de riduri.


„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă’, a scris aceasta în dreptul imaginii.

Nu este prima dată când Dana Budeanu postează astfel de imagini. Criticul de modă are grijă ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă, însă nu se sfiește să se fotografieze fără machiaj, la primele ore ale dimineții.


Ce spune criticul de modă despre intervențiile estetice

În urmă cu ceva timp, creatoarea de modă vorbea despre operațiile estetice. În opinia acesteia, astfel de proceduri trebuie efectuate de fiecare dată la același medic, pentru a obține cele mai bune rezultate.

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist.


99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru’, a susținut aceasta, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram