O mai ții minte pe Alexandra de la A.S.I.A? Cum arată și cu ce se ocupă la 19 ani de când a părăsit trupa

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alexandra din trupa A.S.I.A? Este întrebarea care le-a venit deseori în minte fanilor faimoasei trupe din anii 2000. Viața ei s-a schimbat complet, după ce a plecat din formație și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acum este căsătorită și își dorește să facă, în total, cinci copii! Iată din ce-și câștigă banii acum! Nu are nicio legătură cu muzica!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra și fostele sale colege erau „pe val' în anii 2000. Nu exista persoană care să nu fi auzit măcar o piesă a trupei A.S.I.A. Hit-urile lor au rămas și acum în memoria fanilor, bucurându-se de un succes formidabil. Britney Spears de România, așa cum era numită Alexandra Potora, și-a schimbat viața radical atunci când a decis să se mute în America, pentru a-și continua studiile.

al1-2al1-2

Alexandra Potora, fosta membră a trupei A.S.I.A., a plecat din România când avea doar 18 ani. A părăsit formația după doi ani, pentru a-și vedea împlinit visul american. La acea vreme, au apărut mai multe zvonuri conform cărora presiunea și fostele sale colege ar fi determinat-o să ia această decizie. Pentru a face lumină, vedeta a explicat ce a făcut-o să ia, de fapt, această hotărâre.

Citește și: Căsnicia de 11 ani dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ajuns la final?Ce spune tatăl cântăreței

Citește și: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe iubitul ei, Robert Stoica:„Voiam să aflu cât mai repede…'

Citește și: Axinte din Vacanța Mare, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare:„Mătur și străzile!'

Citește și: Adrian Despot: „Am jurat că nu mă mai gândesc la politică pentru că mă omoară'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alexandra din trupa A.S.I.A

Alexandra din trupa A.S.I.A a explicat că la momentul plecării sale a trecut prim momente grele. Atribuie managementului majoritatea problemelor pe care le-au întâmpinat ea și fostele sale colege între ele, susținând că ar fi fost întoarse una împotriva celeilalte. În prezent însă lucrurile foarte bine între ea și fostele componente ale trupei.

„Au fost multe momente grele la vremea respectivă. Dar, dacă mă uit în urmă, atribui managementului majoritatea problemelor pe care le-am avut între noi. Ne cam întorceau una împotriva alteia. Dar fetele și cu mine ne-am reconectat online în ultimii ani și ne înțelegem acum atât de bine! Ne susținem reciproc. Suntem femei în toată regula acum', a declarat Alexandra, fosta membră a trupei A.S.I.A, pentru fanatik.ro.

„Companiile mele au peste 70 de angajați'

Odată ajunsă în America, Alexandra din trupa A.S.I.A a muncit din greu pentru visul ei. Și-a dorit să construiască ceva special, iar acum este fondatoarea unui brand cunoscut de cosmetice. Până aici însă, a avut mult de tras. A lucrat în mai bine de 10 indrustrii verticale diferite, până să-și dea seama ce-i place cu adevărat. În prezent, companiile pe care le deține au peste 70 de angajați și e mândră de reușita sa.

„Am muncit din greu pentru a construi ceva cu adevărat special și de o valoare și sens semnificativ. Am lucrat în peste 10 industrii verticale diferite, pentru a găsi ce mi-a stârnit cel mai mult interesul și pasiunea. Am avut ups and downs', zile bune, mai puțin bune, dar totul m-a adus aici și a meritat din plin. Astăzi, companiile mele au peste 70 de angajați' , a continuat ea.

S-ar mai întoarce sau nu în industria muzicală?

Alexandra Potora a constat că are o pasiune pentru tot cea înseamnă beauty, chiar de când era componentă a trupei A.S.I.A. Și-a dat seama că se pricepe la asta, după ce a fost nevoită să se machieze de una singură înainte de a urca pe scenă, la spectacole. Întrebată dacă s-ar mai întoarce în lumea muzicii, ea nu a exclus posibilitatea. A explicat totuși că ar lua această decizie doar dacă ar avea „un control creativ deplin'.

„Singurul mod în care m-aș întoarce este dacă aș avea un control creativ deplin. Industria de frumusețe mă ține destul de ocupată', a mai transmis vedeta.

Plecată din România de 19 ani, Alexandra din trupa A.S.I.A a recunoscut că îi este dor de casă. A revenit în țară doar de două ori și cel mai mult îi lipsește mirosul de primăvară.

„Mi-e dor de mirosul de primăvară și mirosul de frezii. Mi-e dor de ghiocei, de fulgii mari cu care am crescut. În California e complet diferit!', a adăugat ea pentru sursa citată.

S-a căsătorit și își dorește cinci copii

Alexandrei Potora îi merge la fel de bine și pe plan sentimental. Fosta cântăreață și-a găsit jumătatea, pe care o consideră marea ei iubire. Este căsătorită cu soțul ei, Jeremiah, și lucrează împreună în același domeniu. Povestea lor de dragoste a început în 2009, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Alexandra din trupa A.S.I.A are planuri mari și din punct de vedere sentimental, nu doar profesional. Își dorește o familie numeroasă și ar vrea să facă, în total, cinci copii. Deocamdată, ea a pus cariera pe primul loc, de aceea nu a dat naștere până acum niciunui moștenitor.

„Ne-am cunoscut la muncă în 2009 și de atunci suntem inseparabili. Suntem parteneri în viață, dar și în afaceri. Ne-am construit portofoliul împreună', a povestit Alexandra din trupa A.S.I.A.

Sursă foto: Instagram & Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton