Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Cei doi au lucrat împreună la Antena 1

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Actorul și partenera lui de viață sunt căsătoriți de peste 10 ani și au o căsnicie fericită și discretă. Cei doi sunt părinții a doi copii, Tudor și Ilinca. O bună bucată de vreme, Cosmin și Irina Seleși au lucrat împreună în trustul Antenei 1, el în calitate de prezentator, iar ea în calitate de make-up artist. Iată tot ce nu știai despre soția lui Cosmin Seleși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cosmin Seleși susținea că între el și soția lui a existat chimie încă de la prima întâlnire. Cei doi au luat-o de la zero, căci, la începutul relației, aceștia locuiau într-o garsonieră din Drumul Taberei. Cererea în căsătorie a fost atipică și spontană, iar cununia civilă a avut loc în Zalău, orașul natal al actorului. Ceremonia religioasă s-a desfășurat în Focșani, acolo de unde este soția lui. De 13 ani, Cosmin și Irina Seleși formează un cuplu, iar la baza căsniciei lor stau încrederea și comunicarea.

co10-1co10-1

Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Deși este o figură cunoscută pentru publicul din România, actorul este extrem de discret cu privire la viața personală. Recent, acesta a făcut mai multe declarații despre căsnicia cu Irina, dar și despre modul în care își crește și educă copii. Cei doi soți se sfătuiesc în privința tuturor aspectelor vieții și nu au secrete unul față de celălalt.

Citește și: Cum a fost fiul lui Cosmin Seleși diagnosticat greșit cu autism: „A fost doar o perioadă de răzvrătire a lui Tudor'. Băiatul merge și acum la psiholog / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Este o fată…'

Citește și: „Aveam 35 kilograme. Nu știu dacă mai eram azi, dacă nu mă internam'. Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza tulburărilor de alimentație și a lipsei somnului

Citește și: Alec Baldwin, acuzat de omucidere involuntară, în cazul morții Halynei Hutchins: „Nimeni nu e mai presus de lege”

Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși

Irina Seleși are 36 de ani și formează un cuplu cu actorul de mai bine de 10 ani. La începutul relației, soția prezentatorului lucra ca însoțitor de bord și era angajată în cadrul unei companii aeriene. Ulterior, aceasta a urmat drumul televiziunii și s-a angajat ca make-up artist în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva'. La acea vreme, Cosmin Seleși era moderator al show-ului de la Antena 1, alături de Alina Pușcaș.

Când vine vorba despre secretele unui mariaj fericit și de lungă durată, prezentatorul a susținut că nu-i ascunde nimic soției sale, iar toate deciziile sunt luate împreună.

„Nu, eu și soția mea nu avem secrete. Este persoana cu care mă sfătuiesc de fiecare dată, avem și o prietenie adevărată, discutăm orice. Asta mi se pare foarte important, încrederea pe care o am în tot ceea ce spune ea', a declarat actorul pentru libertateapentrufemei.ro.

Irina și Cosmin Seleși au doi copii

Fostul prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' și partenera lui de viață au doi copii: Tudor Nicolae, un băiețel în vărstă de 12 ani, și o fetiță Ana Ilinca, în vârstă de 5 ani. Cosmin Seleși a recunoscut că este un părinte mai puțin permisiv, însă toate deciziile sunt luate spre binele celor doi copii.

„Uneori, în relația cu copiii mei, sunt mai aspru și mai sobru, nu în sensul rău, dar sunt mai hotărât. Mă gândesc mereu la binele lor și atunci e important să fiu obiectiv. La fel și în business', a adăugat actorul potrivit sursei citate.

Cosmin Seleși, despre plecarea de la Antena 1

După 9 ani în rolul de prezentator al emisiunii „Te cunoscu de undeva', Cosmin Seleși a decis să încheie colaborarea. În prezent, actorul a susținut că aștepată o ofertă care să i se potrivească și a dezvăluit motivul care l-ar determina să rupă un contract.

„Pe plan personal, am petrecut mai mult timp cu familia. Iar în toată această perioadă, așteptam proiectul potrivit, am cântărit mult înainte să iau orice decizie.

Când simt că am încredere în oamenii cu care pornesc la drum, când realizez că proiectul mi se potrivește și că este aproape de valorile mele, atunci cu siguranță… bat palma! E foarte ușor să spun ce m-ar face să anulez un contract: lipsa de respect', a încheiat prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton